Antika Otomobil Federasyonu genel kurulu yapıldı

Antika Otomobil Federasyonu olağan genel kurulu İstanbul’da yapıldı. Seçime giren tek liste, üyelerin oy birliği ile yeniden seçildi. Yeşilköy Wow Otel’de 12  kulüp delegasyonunun katıldığı genel kurulda önde divan heyeti oluşturuldu ve üyelerin oylarıyla göreve başladı. Ardından, federasyonun dönem faaliyet raporu okundu. Raporda, federasyonun mevcut üye kulüp sayısının 12 olduğu açıklandı. Faaliyet raporuna ek olarak üyelere dağıtılan bilançoya göre, federasyonun dönem net zararı olarak 32.438 TL açıklandı. Faaliyet raporu, üyelerin oy birliği kabul ve ibra edildi.

Ardından aynı döneme ilişkin denetleme raporu okundu. Federasyona 2016-2018 döneminde Kayseri Klasik Otomobilciler ve Motorsporları Derneği (KAYKOD) ve Klasik Araç Sporları Kulübü’nün (KASK) yeni üye olduğu, buna karşın yine aynı dönemde  faaliyetlerine son verdikleri için Anadol Otomobil Kulübü ve Antalya Antika ve Klasik Otomobilciler Derneği ile Bodrum Vosvos Dayanışma Derneği’nin üyelikleri tüzük gereği düşürüldüğü açıklandı. Denetleme raporu üyelerin oybirliği ile kabul edildi.

Genel kurulda daha sonra tahmini bütçe üyelere okundu. 2018-2010 dönemi için tahmini bütçe olarak 12750 TL olarak iletildi. Federasyonun giderlerinin iktisadi işletme aracılığı ile yapıldığı anımsatılarak, tahmini bütçenin buna göre değerlendirilmesi istendi. Tahmini bütçe de üyelerin oy birliği ile kabul edildi. Genel kurulda son olarak seçime geçildi. Divana ulaşan tek liste olduğu açıklandı; seçime girecek listede yer alan isimler barko vizyonla üyelere aktarıldı. Divan başkanı tarafından başkaca aday olup olmadığı sorulduktan sonra da açık oylama ile seçime gidildi. Aday olan tek liste, yapılan oylama sonrası ve oybirliği ile göreve seçildi. Antika Otomobil Federasyonu 2018-2020 döneminde görev alan kaddoda şu isimler yer aldılar;

Yönetim Kurulu (Asil); Cengiz Arsay (İstanbul, KOK), Saydun Gökşin (İstanbul, Kok), İlker Tayalı İstanbul (İkod), Ayşe Zeynep Tura Kalın (İstanbul Kask), Ahmet Nevzat Turksever (Ankara, Akok); Yedek Yönetim Kurulu; Murat Erşen (Edirne, Trakod), Kerem Uzman (Kayseri, Kaykod), Merve Solel (Ankara, Akok), Zafer Ahmetoğlu (Bursa, Burkod) ve Serkan Uzel (Antalya, AKOK). Denetleme Kurulu (Asil); Gökhan Duman (İstanbul, Tikod), Kemal Efe (İstanbul (Vkod) ve Nazım Kıral (İstanbul İkod). Denetleme Kurulu (Yedek); Murat Akarsu (İzmir, İzkod), Hakan Çetin (Kocaeli, Kokod) ve Hakan Ulusoy (İstanbul Kask).

Genel kurul dilek ve temenniler bölümü ile tamamlandı. Divan Kurulu’nun genel kurulu kapamasının ardından da Federasyonun bu yıl Haziran sonunda İstanbul’da yapmayı planladığı Antika Otomobil Festivali hakkında bilgi vermesi için yönetim kurulu üyesi İlker Tayalı kürsüye geldi. Yaklaşık bir saatlik konuşmasında Tayalı, üyelere festival çalışmaları hakkında gelinen son durum hakkında detaylı bilgilendirme yaptı. Tayalı’nın sunumundan sonra da genel kurula katılan üyeler hep birlikte öğlen yemeğine geçtiler.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, İstanbul 31 Mart 2018 : 17.17

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top