V2 Challenge’de sezon 1’ncisi belli oluyor!

Ülkü Motorsporları Kulübü (ÜMK) tarafından düzenlenen V2 Challenge‘da sezonun 1’ncisi bu hafta sonu belli oluyor! Üç ayaktan oluşan kupada tamamlanana ilk iki ayak sonrası toplamda 71 puana ulaşan Hakan Mete Kutay, aynı performansını sürdürmesi halinde sezonu V1 Challenge kazanan pilotu olarak kapatacak.

V2 Challenge’de en büyük çekişme ise 2’ncilik için yaşanacak. İlk ayakta 2’nciliğe yerleşen Metin Çalışkan, ikinci ayakta kendisinden 1 puan daha fazla toplayan Yavuz İşçi ile son ayak öncesi eşit puanla 2’nciliği paylaşıyor. 13 Pilotun mücadele ettiği V2 Challenge, İzmir Pınarbaşı’ndaki Ülkü Yarış Pisti tadilat göreceği için yine Körfez Yarış Pisti’nde yapılıyor.

Körfez’de aynı gün yapılacak diğer bir kupa ise 2018 Kış Kupası 4’ncü ayak yarışları. Beş farklı kategoride toplam 25 yarışçının puan mücadelesi verdiği Kış Kupasında, ilk üç ayak sonrası süper grupta Osman Demirel, Maxi Grupta Oğuzhan Usta, Polo Cup’ta Mustafa Kırsoy, Siena Cup’ta Mehmet Başer ve 1600’de Kaan Kara lider durumda bulunuyorlar. Kış Kupası toplamda 5 ayaktan oluşuyor. V2 Challenge’de sezonu 1’nci sırada kapatmaya en yakın isim oldn Hakan Mete Kutay, aynı hafta sonu yine Polo Cup’ta da yarışacak.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, İstanbul | 21 Mart 2018 : 17.30

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top