İsoff, Erkan Birinci ile devam!

İSOFF yeni yönetim kurulu

Ülkemizin en eski ve etkili offroad kulübü olan İstanbul Offroad Kulübü’nde olağan genel kurul yapıldı. Erkan Birinci ve ekibi bir dönem daha yönetime seçildi. Kulübün Maslak Atatürk Oto Sanayi sitesinde bulunan lokalinde gerçekleştirilen olağan genel kurula, kulübün oy kullanma şartını taşıyan 103 üyeden 43’ü katıldı. Samimi bir ortamda geçen genel kurul, Başkan Erkan Birinci’nin konuşması ile açıldı, ardından divan kurulu seçimi yapıldı. Yönetim adına aday gösterilen ve yapılan oylama sonucu üyelerin oybirliği ile Halil İbrahim Türkyılmaz başkan, Yusuf Cinal katip ve Mustafa Karahasanoğlu üye olarak seçildiler. Divan Kurulu, genel kurulun yönetimini devraldıktan sonra gündem hakkında üyeler bilgilendirdi.

Divan Kurulu, üyeleri istiklal marşı ve saygı duruşuna davet etti, tüm üyelerin katılımı ile istiklal marşımız seslendirildi ve ardından 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Genel kurul program akışına göre, Divan Kurulu Başkanı, yönetim kurulunun bir üyesinden son dönem yönetim kurulunun raporunun okunmasını talep etti ve rapor, hemen ardından üyelerin oy birliği ile onaylandı. Son dönem denetim raporu da kulübün son sayman üyesi Kemal Akçayazı tarafından üyelere okundu. Saymanın verdiği bilgiye göre, kulüp son dönemi 32 bin lira borç ile kapadı. Bir üyenin sorusu üzerine, borcun kulübün son yönetim kurulu üyelerine olduğu açıklandı. Denetim kurulu raporu da üyelerin oy birliği ile onaylanarak ibra edildi.

Ardından seçimlere geçildi. Yönetimde görev almak isteyenlerin isimleri panoya yazıldı. Divan Kurulu Başkanı’nın üyeleri bilgilendirmesi sonrası, seçimin blok liste ile yapılması yine üyelerin oy çokluğu ile kabul edildi. Erkan Birinci’nin ekibi, seçime giren tek liste oldu. Divan Başkanının seçim için başka liste veya ferdi (münferit) bir talep olup olmadığı konusunda genel kurula sormasından sonra, var olan tek liste ile seçime gidildi. Yapılan açık oylama sonucu oybirliği ile aday liste göreve seçildi.

Genel kurulda yeni dönem üye aidatları da tartışıldı. Üyelerin farklı rakam talepleri tek tek üyelerce oylandı ve sonuçta yıllık aidat 750 TL ve kulübe yeni üye kaydı da 750 TL olarak oy birliği ile kararlaştırıldı. Üyelerin isteği üzerine, yeni dönem aidatlarının taksitlendirilmesi konusu kabul edildi. Genel Kurul, temenniler bölümünde üyelere söz verilmesi ile tamamlandı. Ardından pastalar kesildi ve üyelere ikramı yapıldı. İsoff üyesi hanımların hazırladıkları börekler, kısır ve kurabiyelerle birlikte tüm üyeler yeni sezonda görüşmek dileği ile lokalden ayrıldılar.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, İstanbul, 27 Şubat 2018 : 23.00

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top