Ülkü Motorsporları Kulübü yeni sezonda da hız kesmedi!

İzmir Ülkü Motorsporları Kulübü (ÜMK), yeni sezonun startını ‘geçen yıl’ verdi! 2018 Kış sezonu için planlanan ERS Motors 3D Winter Cup’ın ilk ayak yarışı 24 Aralık günü İzmir Ülkü Park’ta gerçekleştirildi. Maxi, Süper, Polo, 1600 ve Siena olmak üzere 5 kategoride 23 sporcunun mücadele ettikleri yarışlarda, pistte tecrübesi olan isimlerin yanı sıra adrenalini ilk kez yaşayanlar da start aldılar. ERS Motors 3D Winter Cup’ın, 2018’de yapılacak olan diğer yarışları ise Şubat, Mart ve Nisan’da yine İzmir Ülkü Park’ta gerçekleştirilecek.

ERS Motors 3D Winter Cup ile yeni sezona hızlı bir programla başlayan İzmir Ülkü Motorsporları Kulübü (ÜMK), ilk kez start alacak olanların yarışacakları V2 Challenge’a da Şubat ve Mart aylarında 3 farklı yarışla devam edecek. Şubat’taki ilk yarışı, Mart ayındaki yarışlar takip edecek. İzmir Ülkü Motorsporları Kulübü (ÜMK), 27’si Volkicar olmak üzere 3 Porsche, 7 Polo, 4 TypeR, 2 Astra, 1 Skoda ve 1 Palio Kitcar olmak üzere envanterinde toplam 45 yarış aracı bulunduruyor. Kulübün araç parkına ilave olarak, 6’sı Type R, 3’er Clio, Porsche ve BMW ile 1 Polo olmak üzere de toplam 16 müşteri yarış aracı pistteki yarışlarda kontak çeviriyor.

Kış sezonu ardından kupa serilerine devam etmeyi planlayan İzmir Ülkü Motorsporları Kulübü (ÜMK) Başkanı Ümit Ülkü’nün yarışçı oğlu Muhammed Ali Ülkü, yazın da Warmhaus Yaz Kupası’nı gelenekselleştirmek için de görüşmeler yaptıklarını söyledi. Kulübün ilkbahardaki en önemli kupası ise, yine V1 Challenge’ın 2018 versiyonu olacak. ERS Motors 3D Winter Cup’ın ilk ayak yarışının ödül töreninde kazananlara kupalarını İzmir Ülkü Motorsporları Kulübü (ÜMK) Başkanı Ümit Ülkü verdi. | 05.01.2018 : 9.40

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, İzmir

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top