‘Başkan’ın dönüşü muhteşem olacak!

Türkiye Offroad Şampiyonlarından Murat Taşlıdağ, yeni sezon için bir dönecek pir dönecek! Başkan Jeep olarak parkurların bilinen ve tanınan yüzü olan Murat Taşlıdağ, yeni sezon için offroadçu oğlu Saltuğ ile birlikte ekip oluşturdu ve yarış için yeni bir ‘kara kasa’ hazırlıklarına başladı. Türkiye piyasasına yeni girmiş olan yeni bir akaryakıt istasyon zinciri ile de sponsorluk anlaşması arifesinde olan Murat Taşlıdağ, Sancaktepe’deki garajında yılın son günlerinde de hem müşteri jeepleri için, hem de kendi ‘kara kasa’sı için oğlu Saltuğ ve mekanikerleri ile birlikte yoğun bir çalışma temposu sergiliyorlar.

Ajansın ‘garaj sohbetleri’ için misafir olduğu Murat Taşlıdağ, hem yeniden ve oğlu ile birlikte yarışacak olması ve hem de kulübü Anatolia Offroad dahilinde planladığı organizasyonlar için, 2018’i adeta seferberlik sezonu ilan etmiş durumda. Murat Taşlıdağ, sponsorluk anlaşması için resmen imza atmaları halinde, Türkiye Offroad Şampiyonası’nın 7 yarışı için yine ve yeniden şampiyonluk iddiası ile direksiyon başına geçecek. 2017 sezonunda babasını kaybettiği için sıkıntılı bir dönem geçiren Murat Taşlıdağ, bu zorlu döneminde zorunlu olarak yönetimini bırakmak zorunda kaldığı kulüpte yeniden başkanlığı ele almakla işe başladı ve yine aynı dönemde zaman ve finansal sıkıntılar yaşadığı için uzak kaldığı parkurlara eskisi gibi şevk ve heyecanla, üstüne de iddia katarak geri dönmek üzere kolları sıvadı.

Sancaktepe’deki Başkan Jeep Garajı’nda ‘kara kasa’sı dışında Saltuğ için 2017 sezonu için hazırladığı Jeep’İ haricinde bir yarış aracı için program yapmayan Murat Taşlıdağ, TRT için 23 program olarak çekilen ve offroad kulüplerini tanıtan dizi program için çekimlerini de geçtiğimiz günlerde tamamlayarak tüm mesaisini garajına vermeye başladı. Murat Taşlıdağ, bir yandan da, kurucusu olduğu ve başkanlığına geri döndüğü Anatolian Offroad Kulübü için de önümüzdeki sezon için 3 yarışlık bir offroad festivali organizasyonu planladı. Webte yayında olan Milyon TV’nin kurucusu ve sahibi olan Umut Kuzey’in isteği ve ortak iş önerisi ile ilk yarışı 14-15 Nisan’da İstanbul Kilyos’ta düzenlenecek olan offroad festivalinin iki ve üçüncü son durakları Nevşehir ve Antalya gerçekleştirilecek. Murat Taşlıdağ, planladıkları festival ile ilgili olarak, yine kurucusu olduğu İsoff’un geleneksel salı toplantısında kulüp yönetimi ile üyelerine de istek üzerine ayrıntılı bilgi verdi ve İsoff’u da festival için partner olmaya davet etti. | 30.12.2017 : 20.30 

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top