Maasfeh; “Sponsorluğa devam”

İstanbul Offroad Kulübü’nün (İsoff) bu yıl ilk kez düzenlediği Akzirve Challenge Kupası’nın son sprojeleri Strade’nın inşaat alanında kurgulanan özel bir parkurda yapılmasına izin verip destek olan Akzirve Holding, Suudi Arabistan merkezli Al Qemam grubu bünyesinde faaliyet gösteriyor. Arapça’da Zirve anlamına gelen Al Qemam’ın Türkiye’deki faaliyetlerinin başında ise İbrahim Maasfeh var. Ürdün doğumlu olan Maasfeh, üniversite eğitimini Ürdün’de tamamladı ve 1989 yılında yüksek lisans eğitimi için Türkiye’ye geldikten sonra Türk vatandaşı ile evlenerek Türk vatandaşlığı aldı. Suudi Arabistan’da yapı malzemeleri üzerine yoğunlaşan Al Qemam Grubu’nun Türkiye’deki faaliyetlerini yöneten Maasfeh, CEO olarak görev yapıyor. 
-Grubunuz hakkında kısaca bilgi alabilir miyiz?
Akzirve, Türkiye’de 25 yıldır çalışmakta olan bir grup. 2010 yılında inşaat alanına giriş yaptık. Öncesinde ise yine inşaat sektöründe lojistik hizmetinde çalışıyorduk. İlk 5 yıl sektörü tanıdıktan sonra Strada projemizin lansmanını geçen yıl yaptık. Hem arazide mülk sahibiyiz, hem de inşaatını Akzirve grubu olarak yapmaktayız. İnşaatın yanı sıra farklı sektörlerde de yatırım planlıyoruz. Madencilik sektöründe çalışıyoruz, enerji sektörü de ilgimizi çekiyor. Hizmet sektöründe varız, gelişmelerimiz de olacak. Zeytinburnu Ambarlar’da başka bir inşaat projemiz daha var, 2018’de başlayacak. Türkiye’nin olduğu gibi, bizim de lokomotif sektörümüz inşaat. Strada, latince ‘cadde’ anlamına geliyor. Konseptimiz cadde üzerine kurulu. Sadece ev değil, yaşam biçimi satıyoruz. Ticari üniteler, caddedeki markalar meydanlarımızda olacak. İnsanlar dairelerimizde keyifli bir yaşam sürecekler. Bahçeşehir üçüncü havaalanı ile birlikte daha da gelişecek. Biz de burada yeni bir yaşam merkezi inşa ediyoruz.
-Motor sporları ile ilginiz nasıl başladı, nasıl gelişti? Neden Offroad’u tercih ettiniz?
Offroada yıllardır ilgi duyarım. Arkadaşlarımla birlikte hafta sonlarında araziye çıkarız. Strada arazisinde yerimiz de müsait. Offroad ve sportif faaliyetleri desteklememiz lazım. Bölgemizde bu sporu tanıtmak ve projemiz imkanları dahilinde misafir etmek istedik. Sponsorluk faaliyetlerimiz bundan sonra da devam edecek.
– Strada projesinde offroada yer vererek hedefinize ulaştığınızı düşünüyor musunuz?
Tüm misafirlerimiz yarışları heyecanla izlediler. Bölgede birlikte çalıştığımız herkes, etkinliğimize ilgi gösterdi. Yarış alanını kendim de gezdim. Açıkçası hedefimize ulaştık, ama daha yapacak çok şey olduğuna inanıyorum. Hepimiz yoğun bir iş temposu ile çalışıyoruz, hafta sonu böyle bir etkinlik eminim herkesi mutlu ediyor. Temennimiz, Akzirve olarak buna devam etmek. Bu tür sportif ve sosyal faaliyetlerde katkımız olması gerektiğine inanıyoruz. İnsanlar, bu sporu televizyonda izlemek yerine yerinde takip etmekten daha çok zevk alıyor. Teknik anlamda detayları çok bilmiyorum ama yarışanların hepsi kuvvetli ve güzel araçlar.  | 26.12.2017 : 12.15

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top