Luca Rosetti; “GT86’nın kazanma potansiyeli var”

04.08.2017 : 15.00 | FIA Avrupa Ralli Şampiyonası’nın üç kez kazanan Luca Rossetti, Rzeszow Rallisi ile ERC’ye geri döndü. Bir Toyota GT86 CS-R3 ile İtalyan rallici R3’de yarışıyor. Rosetti, yarış öncesi soruları şöyle yanıtladı;

Toyota GT86 CS-R3’ü geliştirmek için zaman harcadınız. Proje nasıl gidiyor Hedefiniz nedir?
Burada bir Toyota GT86 sürüyorum. İki teker çekişli ancak arkadan itişli bir otomobil. Güçlü bir performansa sahip ve kullanmak gerçekten eğlenceli. Hedefimiz iki tekerden çekişte kazanmak. Buna uygun potansiyeli var.

Aracınız daha önce Toyota Team Europe tarafından hazırlandı ancak şimdi Toyota Motorsport GmbH (mı)?
Bu doğru. Plakası da şaşırtıcı; KAM.. Çok iyi bilinen ve büyük bir takım. Nasıl bir araba yapılacağını iyi biliyorlar ve R3 kategorisinde ne kadar iyiyiz, görüyoruz. Araba ile ekibin yaptığı işten kesinlikle eminim. Benim için Toyota’nın resmi bir pilotu olduğumu söylemek şaşırtıcı..

Etaplar arabanıza uygun mu?
Bence etaplar arabaya mükemmel oturuyor. Buradayım, çünkü çok sevdiğim etaplar; dar ve hızlı, bir sürü atlama var ancak virajın arkasını göremiyorsunuz, bu yüzden büyük bir fark yaratıyor. Olabildiğince iyi kullanabilirim ve gördüğünüz gibi oldukça hızlıyız. Ancak etaplar gerçekten çok iyi, çok şaşırtıcı.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top