Ogier’in devam etmesi Ingrassia’ya bağlı

29.07.2017 : 23.30 | WRC’de son şampiyon ve sezon lideri Sebastien Ogier, Ford Fiesta’sı ile rallinin bugünkü (cumartesi) Jukojarv özel etabında ağaçlara çarptı ve yarış dışı kaldı. Kazada yaralanan kopilotu Ingrassia daha sonra kendisini iyi hissetmediğini bildirdi. Wrc.com’un haberine göre Ingrassia’nın ralliye devam edip edemeyecekleri konusunda karar Cumartesi sabahı verilecek.

Ogier, “Julien, kazada biraz sarsıldığı için biraz beklemek zorundayız” dedi ve ekledi; “hastanede tüm testleri yaptık ve onlardan gelen hiçbir şey yoktu, ancak halen Julien çok iyi hissetmiyordu. Bu yüzden beklemek ve ona karar verme şansı vermek istedim. Ama gerçekten iyi, galiba biraz başı döndü”

Eğer Ingrassia yarışa devam edebilirse, ekibin sabah kapalı parktan çıkmasına izin verilecek. Rallide son gün (Pazar) powerstage’de ekstra bonus puanlarını kovalamak ve Finlandiya’dan puan edinmek için bu onların son şansı olacak. Finlandiya’nın birçok zıplamasından sonra sert düşüşlerden birinde Ogier’in Fiesta’sı arka süspansiyonuna zarar verdi. Ogier; “virajda büyük bir ağaca oldukça sert vurdum. Kırık amortisör kombinasyonu arka tarafı kaybettiğimi gösterdi. Darbenin büyük tesiri oldu ve bizim için bu kez oyun bitti” dedi.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top