Finişe bir gün kala Han Wei ikinciliği geri aldı

21.07.2017 : 09.00 | 11.Etabın geçilmesi ile Silkway Rally’de son güne gelindi ve, en büyük sürprizi, Bryce Menzies’ten ikinciliği geri alan Han Wei yaptı. Tempo arttıran Mini Cooper sürücüsü hata yapınca, 20 dakika zaman cezası aldı ve genelde 4’ncülüğe düştü. Bu fırsatı iyi değerlendiren Çin’li 2’nciliğe kalkmamak üzere oturdu. Genel klasmanda 3’üncülüğe C. Lavielle geçerken, Asya’da bile Fransız etkisi olabileceğini gösterdi.

Lider Cyril Despres Peugeot ile hızını düşürürken, takım arkadaşı Peterhansel, ardını kollayan bir garantör edasıyla yarışı 6’ncı sırada sürdürmeye devam ediyor. Bizim Rus kızlar (M. Oparina/T. Shtaneva) ise 15’nci sırayı sevmiş olacaklar ki hala oradalar, ama birinci ile fark, bu gün sonunda 24 saati geçti. Bu farkta 2 saatlik ceza da etkili oldu. Her şey yarın 12. etabın geçilmesi ile belli olacak.

Resimde, Çin’lilerin ve devletin oldukça umutlu olduğu Yu Qiao/Yan Ke takımı görülüyor. Jiujiangda Hongqi – JJDHQ marka prototip raid araçla start alan üçlü takımın öncü aracında görülüyorlar. Makam aracı benzeri ile yarışan bu takım ne yazık ki artık müsabık değiller çünkü üçü de kaldılar.

Nurican Hızır | Ralli Ajansı

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top