Sakarya Offroad için 24 kayıt yapıldı!

Hafta sonu Sakarya’da yapılacak olan sezonun üçüncü ulusal offroad yarışı için kayıtlar bugün kapandı. Yarın (perşembe) federasyona onaya gidecek olan kayıt listesi, lisansların onaylanmasından sonra ertesi gün (Cuma) saat 13 itibariyle Sakarya kulübü tarafından kamuoyuna resmen açıklanacak. Sakarya kulübünden edinilen bilgiye göre, sezonun ulusal yarışına ‘24 kayıt’ ulaştı. Ralli Ajansı, yaptığı görüşmelerle yarışa katılacak sporcuların bir listesini yaptı.

Kayıt listesinde ağırlıklı olarak yer alan Ankara Andoff’lu sporcuların başında şampiyonanın iddialı ismi İsmail Ayhan geliyor. Son Ankara şampiyonu, Mitsubishi L200’üyle start alacak. Diğer bir L200 ile Hasan Şentürk ve Suzuki’si ile Ergün Çirkin Sakarya’da rekabete dahil olacaklarını açıkladılar. Sakarya’da yarışacak olan diğer Andofflu isimler ise Kemal Şahin, Cemal Akagündüz, Andoff’un İstanbullu yarışçıları Cemil Islıkçı ve Nihat Keskin geliyor. Diğer taraftan Denizlili offroadçulardan Kenan Özsoy Nissan’ı ile, Özgür Yaprak ise Land Rover’ı ile Sakarya’ya kayıt yaptırdılar. Özgür’e yine Proshop garajdan Hasan Armutçu eşlik edecek.

Sakarya yarışında yarışacak Sakaryalıların başında ise Ardeşen galibi Gökhan İçen ile yine Ardeşen 2’ncisi Mustafa Saray geliyorlar. Aslen Alanyalı olmasına karşın 54 Sakarya kulübü adına yarışa katılacak olan İrfan Korkmaz’ın yanı sıra daha önce birlikte yarışan fakat bu yarışa iki farklı araçla katılacak olan Gökhan Göç ile Emrah Öztor‘ün haricinde Osman Ertan Baylan ve Engin Başkurt, isimleri ajansın ulaştığı Sakaryalı sporcular arasında yer aldılar. Karabük adına yarışan Erdoğan Kovancı, Trakyalı Edip Yaşar Kurtoğlu ve Maraşlı Mehmet Baki Arpasatan’ın yanı sıra diğer şehirlerden katılacak isimler; Fehmi Bağcı, Mustafa Akın, Kemal Özsoy, Mehmet Birkan ve Ömer Kundakçı.

Öte yandan, Sakarya’da yarışmayacak offroadçulara gelince; Andofflu Himmet Şengül, Datça’da tatil yapıyor, kadim dostu Ankara şampiyonlarından Mustafa Özgiray da Sakarya’da yarışmayacağını açıkladı. Denizlili Kemal Özsoy Nissan’ı bu yarışa yetişmediği için ajansa katılmayacağını belirtti.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı

Not; Yarışa katılacak isimler ajansın edindiği bilgilerden derlendi. Yarışın resmi kayıt listesi cuma günü saat 13’de resmen ilan edilecek.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top