Nandan; “Polonya bizim için önemli bir sonuç”

Hyundai,2014’deki Almanya Rallisi’ndan bu yana ilk kez podyumda 1-2 olarak tamamladığı Polonya’da  Thierry Neuville ve Hayden Paddon‘la geçen hafta sonu üçüncü kez zafer kazandı. Dani Sordo, 2014’de şampiyonaya dahil olduğu andan itibaren de Hyundai için en başarılı kombine sonuca ulaşarak, Polonya’yı 4’ncü sırada tamamladı. Hyundai pilotları ayrıca Polonya’da 12 etapta en iyi zamanları yaptılar.

Takımın patronu Nandan, “Bu, özellikle şampiyona hedeflerimiz açısından takım olarak bizim için gerçekten önemli bir sonuç dedi ve ekledi; “bununla birlikte, ekip olarak neyi başarabileceğimizi gösteriyor. Herkes bu hafta sonu (Polonya’da) fantastik bir performans gösterdi ve 1-2’lik bu sonuç Alzenau’daki tüm çalışanlarımız için.” Bu arada, Neuville, Polonya zaferi sonrası şampiyona lideri Ogier ile farkını 11 puana indirirken, markalarda da Hyundai şampiyona lideri M-Sport ile arasındaki puan farkını da 22’ye indirerek iddiasını pekiştirdi.

WRC’de çok önemli bir döneme girilirken, Nandan, sezonun son beş rallisi öncesi üzerlerinde bir baskı hissetmediklerini söyledi ve “Sanırım normalden daha fazla baskı yok” dedi. Nandan, “herkes işini yapmak zorunda. Geliştirme çalışmalarımız devam ediyor. Şampiyonada yarışırken, hata yapmamaya özen göstermeliyiz. Güzel rekabetler izlemeye devam edeceğiz. Sezonun başından beri, her şey oldukça yakın oldu, umarım yılın sonuna kadar bu devam eder.”

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top