İzmir Otokros Kupasının galası yapıldı

Ankara’dan sonra İzmir”de de 2016 sezonunun kupaları sahiplerine kavuştu. Ayosk (Aydın Otomobil Sporları Kulübü) tarafından düzenlenen İzmir Otokros Kupası’nda kategorilerinde ilk 3’e giren Egeli sporcular, düzenlenen gecede kupalarını alkışlarla aldılar. Ege Asal Metal Motor Spor tarafından desteklenen kupada 4 kategoride toplam 12 kupa dağıtıldı.

İzmir Bornova’daki Fokart Tower kulelerindeki Elma Standart gece kulübünde düzenlenen geceye, Egeli sporcular, görevliler ve medya mensupları katıldı. Ayoks‘un farklı bir konsepte ve ilk kez bir kulüpte düzenlediği gala gecesi plaket takdimi ile başladı. Ayoks’un İzmir Kupası ve slalom kupasını maddi ve manevî destekleriyle sporun İzmir ve Ege bölgesinde gelişmesine ön ayak olan İzmirli duayen rallici Mithat Diker‘e bu katkılarından dolayı hazırlanan plaketi Ayosk Başkanı Bekir Kuvvet Erim takdim etti.

Plaketi aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan Mithat Diker, önce kazanan  sporcuları kutladı, ardından da kupada emeği geçen herkese teşekkür etti. Mithat Diker, kupanın 2017’de üç otokros ve bir toprak tırmanma şeklinde düzenleneceğini ve adının da İzmir Otokros ve Tırmanma Ķupası olacağını duyurdu. Ardından kupa törenine geçildi.

Bayanlar kategorisinde podyum yapan sporculara kupalarını geçtiğimiz yıllarda bayanlar kupasını kazanan İzmirli sporcu Yonca Güngör verdi. Ardından kategori 3’de kupaları kazananlara Başkan Kuvvet Erim, kategori 2 ve 1’de ise yine podyum yapan sporculara kupalarını Mithat Diker verdiler. Kupa alan sporcuların toplu fotoğraf çekiminin ardından kupa töreni tamamlandı.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, İzmir

[metaslider id=34386]

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top