Vedat, Katar’da motordan kaldı

160205-quater-gkday2-vd1

Vedat Diker – Erdal Oral ikilisi, 6’ncı etapta motor arızası yaşadılar.

Katar Rallisi‘nde mücadele eden iki Türk ekibinden Vedat Diker yarışa veda ederken, Yiğit Timur, son güne 4’ncü gidiyor. FIA Orta Doğu Ralli Şampiyonası ilk yarışı olan Katar Rallisi’nde Tok WRT takımının Mitsubishi Lancer Evo 10’u ile start alan Vedat Diker – Erdal Oral ikilisi, rallinin 6’ncı etabında motor problemi yaşayarak yarışa veda ederlerken, aynı takım adına benzer Evo ile yarışa katılan Yiğit Timur-Ufuk Uluocak ise 7’nci etap sonunda günü 3’ncü sırada tamamladı.

Katar’da Ralli lideri olan Nasser Al Attiyah‘ın Skoda Fabia R5’inin 4 dakika 39 saniye 60 salise ardından Fiesta R5 ile yarışan Khalid Al Suwaidi 2’nci durumda bulunuyor. Yiğit Timur ise, +4.28.90 ile 3’ncü sırada son güne başlayacak. Suwaidi, geçtiğimiz yıl İstanbul’da yapılan Boğaziçi Rallisi’nde de mücadele etmişti. Katar Rallisi’nde son gün 6 etap geçilecek. İlk günü tamamlayan 7 ekibin gün sonunda klasmanı ise şu şekilde oluştu;

160205-merc-qatar-day2gk

Katar'da start alan ekipler tak'ta bir arada..

Katar’da start alan ekipler tak’ta bir arada..

 

Son 70 haber

1 Yorum - “Vedat, Katar’da motordan kaldı”

  1. Mustafa YILDIRIM

    Düzeltme | Yiğit Timur da son etabı bitirdikten sonra normal etapta teknik arıza yaşayarak 3 götürdüğü yarışa veda ettinl.

Yoruma kapalı

Go To Top