Mustafa Koç’a son veda!

Mıstafa Koç'un naaşına sancak örtüldü

Mustafa Koç’un naaşına sancak örtüldü

Evinde spor yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, İstanbul’da düzenlenen törenle toprağa verildi. Aynı zamanda eski bir otomobil sporcusu olan Mustafa Koç için önce Koç Holding merkezinde bir tören düzenlendi. Ardından, Bağlarbaşı’ndaki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii’nde kılınan öğlen namazını takiben cenaze namazı kılındı.

Cumhurbakanı Erdoğan ve Başbakan Davudoğlu

Cumhurbakanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu

Geniş güvenlik tedbirlerinin alındığı cenaze törenine devlet ekranı, ailesi, çalışma arkadaşları ile spor, sanat ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Medyanın da yakından takip ettiği cenaze törenini çok sayıda İstanbullu takip etti.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ana Muhalefet Partisi CHP’nin Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bazı bakanların da katılarak saf tuttukları cenaze töreni öncesinde Koç ailesi camide de taziyeleri kabul etti. TRT ve birçok kanal tarafından canlı yayınlanan cenaze töreninde merhum Mustafa Koç’un cenazesi Sadberk Hanım Müzesi’nden getirilen 19. yüzyıla ait, aileye ait sancak ile uğurlandı.

Kemal Kılıçdaroğlu da son vazifeyi yapanlar arasındaydı

Kemal Kılıçdaroğlu da son vazifeyi yapanlar arasındaydı

Sancak üzerinde yer alan yazıda, ““Hak ve gerçek olan kainatın sahibi Allah’tan başka ilah yoktur. güvenilir ve sözünde sadık Muhammed, onun elçisidir” yazdığı belirtildi. Ankaralı olan Mustafa Koç için Ankaralı Seğmenler tabutun yanında nöbet tuttu. Tabut üzerine aile bireylerini temsilen çiçekler bırakıldı. Tabutun başına Mustafa Koç’un fotoğrafı ve Fenerbahçe logolu bayrak yer aldı. Törenin tamamlanmasını takiben cenaze arabasına omuzlarda taşınan Mustafa Koç’un cenazesi kortej eşliğinde Zincirlikuyu’daki aile kabristanında defnedildi.

Haber ve fotoğraflar; Aydın Hoşgör, Ralli Ajansı

Mustafa Koç'un eşi, kızları ve ailesi camiden çıkarlarken

Mustafa Koç’un eşi, kızları ve ailesi camiden çıkarlarken

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top