İzmir Park’ta ‘kupa’ rekabeti tam gaz!

151120-IZMKART-BB

Tosfed Pist Kupası 4. Ayak Yarışı 21 Kasım Cumartesi günü İzmir Park Ülkü Yarış Pisti’nde gerçekleşecek. Ülkü Motorsporları Kulübü’nün organizasyonunda yapılacak yarışlara 3 kategoride 13 sporcu katılacak. arış öncesi Kategori-1’de Uygar Birgili 58 puan ile birinci sırada yer alırken, Kategori-2’de Muhammed Ali Ülkü 48 puan ve Kategori-3’de Ahmet Mutlubaş 60 puan ile ilk sırada yer alıyor. İzmir’deki yarışta Kategori-1’de Mehmet Yeğen, Uygar Birgili,Fatih Yavuz ve genç sporcu Furkan Paşalı start alacak.

Kategori-2’de Muhammet Ali Ülkü, Cenk Burak Çelik ve Yağız Gedik’in yanısıra şampiyonanın bu ayağında sürpriz isimlerde yer alacak. Ünlü oyuncu ve V1 pilotu Ümit Erdim, yine V1 yarışçısı olan Fırat Günday ve Ümit Ülkü Academy’de yarış eğitimini almış olan Azat Turan da pistte bu heyecanlı mücadeleye ortak olacak. Daha önce ralli ve V1 Challenge deneyimi olan ünlü oyuncu Ümit Erdim bu kez dizel sınıfta Kategori-2 de yarışseverlerin karşısına çıkacak.

Kategori-3’de tecrübeli pilotlar Ahmet Mutlubaş, İsmet Toktaş ve Süleyman Kolot zirve mücadelesi verecek. Bu yıl birçok organizasyon ile yarış severleri ağırlayan İzmir Ülkü Yarış Pisti’nde, hafta sonu yine yoğun katılımlı ve seyir zevki yüksek bir yarış olması bekleniyor.

Mehmet Nuri Erdemli | İzmir Park

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top