Offroadçular kart bindi!

151029-karting-cumhcup-andoff1

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Ankara’da, çok farklı bir etkinlikle kutlanıyor! Ankara’nın 18 km dışında, hipodromun yanındaki Aires Karting Pisti’nde, Ayak Takımı tarafından dizenlenen Cumhuriyet Kupası Karting Maratonu, saat 11’de verilen startla başladı. Kimisi 9, kimisi 3, ama ağırlıklı olarak 6’şar sporcunun yer aldığı toplam 15 takımın mücadele ettikleri ve 3 saat sürecek olan maratonda toplamda 75 sporcu dönüşimlü olarak piste çıkacaklar.

Andoff ekibi

Andoff ekibi

Yarışan 15 takım arasında bulunan Ghost Rider Offroad team, adından da anlaşılacağı üzere Ankaralı offroadçulardan kurulu. Ankara Offroad Kulübü sporcularından eski başkan Mustafa Özgiray, takımın en kıdemli sporcusu olarak yarışın 2’nci turundan itibaren direksiyona geçerken, İskender Gümüş sıralama turlarını yaptı ve start alıp ilk tur sonunda pite girerek direksiyonu Özgiray’a devretti. Pilot değişimi sırasında aracın kısa bir de bakımı yapıldı ve İskender Gümüş’ün ‘araç gitmiyor’ şeklindeki beyanı üzerine mekanikerler müdehale ettiler.

İskender Gümüş ve Himmet Şengül

İskender Gümüş ve Himmet Şengül

Ankara Offroad Şampiyonlarından Himmet Şengül’ün direktör olarak görev aldığı Ghost Rider offroad takımında ayrıca ve herbiri Andoff üyesi veya sporcuları olan Aytekin Düzgün, Murat Barkut, Hasan Şentürk ve Ferit Pek, tulum giyip pilot olarak direksiyonu devralmak üzere sıralarını bekliyorlar.

İskender Gümüş ve Mustafa Özgiray

İskender Gümüş ve Mustafa Özgirayç

Andoff Başkanı Muharrem Çelik’in de, erken saatte gelip takımını desteklediği karting maratonunda Odtü’nün üç farklı ekibi podyum için yakın rekabet sergilerlerken, Andoff’un Guest Rider Offroad takımı ilk yarım saati 11’nci sırada tamamladılar. Maraton, saat 14 gibi sona erecek ve yarış sonunda en çok tur atan ve en az ceza alan takım kupaya uzanacak. Maratonun klasmanı, her on dakikada bir, organizasyonun @ayaktakimi twitter hesabından ekran görüntüsü olarak yayınlanacak.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top