Ankara’daki slalom festivali ertelendi

151028-autosport-slalom-festival

29 Ekim Perşembe günü, Cumhuriyet’in 92’nci yıldönümünü farklı bir etkinlikle kutlamak amacıyla NataVega Slalom Kupası projesini Anok organizasyonu olarak gerçekleştirmek için hazırlıklarını tamamlayan Autosport şirketi, bugün Ankara Emniyet Müdürlüğü’nden gelen istek üzerine bu organizasyonunu ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldı.

Klasik, Engelli ve Cumhuriyet adları altında üç farklı katılım seçeneği olan etkinliğin sponsoru Nata Vega AVM’deki insan sirkülasyonunu fazlasıyla arttırabileceğini düşünen Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün aynı gün ve saatlerde yine Ankara’da ve Cumhurbaşkanlığı’nın çok geniş kapsamlı Cumhuriyet etkinliği olması nedeniyle, Slalom için yeterli güvenlik gücü tahsis edemeyeceği düşüncesini paylaşarak ilettiği erteleme talebi üzerine, organizasyonu projelendiren ve gerçekleştiren Autosport şirketi Başkanı Mesut Bıyık, bugün öğleden sonra facebook hesabından yaptığı paylaşımda bu ertelemeyi duyurdu.

Bıyık, mesajında şunları yazdı; “Değerli otomobil sporu tutkunları, 29 Ekim 2015 Perşembe gününü bizler de sizler gibi büyük bir heyecanla bekliyorduk. Öğlen saatlerinde Emiyet Müdürlüğü’nün daveti üzerine yaptığımız görüşmede ortak aldığımız karara göre yarışma ileri bir tarihe ertelenmiştir. Bizlerin heyecanını katlayacak olan bu bekleyişin yarışmacısından görevlisine, sponsorundan meraklısına üzmediğini umuyor HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR diyoruz. Anlayışınız için teşekkür ediyoruz. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle.”

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top