Çorum’da 17 kayıt!

150613-bursa-toktas

Çorum’da İsmet Toktaş ta start alacak.

Ankara Kulübü’nün Hitit Kulübü ile birlikte Çorum’da organize edeceği Federasyon kupasının son yarışında kayıtlar çarşamba günü kapandı. Edinilen bilgiye göre, kırklı rakamlara ulaşması beklenen başvurular 17’de kaldı! Cumartesi günü Çorum’da seyirci etabıyla başlayacak olan yarışta, ana sponsor Çorum belediyesinin de katkılarıyla 7 TIR kiralayarak katılımı coşturmayı planlayan organizasyon, kayıtların beklenenden çok düşük kalması üzerine özellikle sponsorlarına karşı zor duruma düştü.

Kupada sezonun son yarışı olması ve kategorilerde şampiyonlukların henüz belli olmamasına karşın, ralliye olan bu ilgisizlik son zamanlarda ülkece yaşanan sıkıntıların yansıması ve yarışçıların sponsor desteklerinde zorlanması ile bayram için 9 günlük tatil ilan edilmesi üzerine yarış haftasının da tatil içine girmiş olması ile açıklanıyor.

Diğer taraftan, bugün yayımlanan bir numaralı bültenle yarışın merkezi ve seyirci etabı sorumlusu değişikliği açıklandı. Bültende, “Ek kurallarda yer alan 2.1 tarif başlığı altındaki ‘ralli merkez: Fuar alanı’ olan madde ‘ralli merkez: Anitta Otel’ olarak, 2.4 yarışma görevlilerinde seyirci özel etabı sorumlusu: Alperen Bozdoğan, seyirci özel etabı sorumlusu: Erdem Öksüz olarak değiştirilmiştir” denildi.

150916-corum-entry

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top