Karadeniz, Fatsa’da buluşuyor!

150906-kamok-fatoff

Karadeniz Mahalli Offroad Kupası 6’ncı yarışı Fatoff (Fatsa Offroad Spor Kulübü) tarafından 12-13 Eylül 2015 tarihinde Ordu İli Aybastı ilçesinde gerçekleştirilecek. Karadeniz Mahalli Offroad Kupası 6’ncı ayak Fatoff yarışı 2 günden oluşuyor. Organizasyonun birinci günü olan 12 Eylül cumartesi günü Aybastı Perşembe Yaylasında  kamp ile başlayacak. Bu kamp aktivitelerine  yaklaşık  20 kulübün katılımı bekleniyor. Ayrıca otomobil sporlarının yanı sıra birçok doğa sporlarına ait kulüpler de bu etkinlikte yer alacak. İkinci gün ise yaklaşık 25 aracın katılımıyla mahalli offroad yarışı tertip edilecek.

Karadeniz Mahalli Offroad Kupası 6’ncı ayak Fatoff Yarışı, Aybastı Perşembe Yaylası Merkezi sınırları içerisinde yer alan arazide gerçekleşecek. 2’şer dakika aralıklarla start alacak araçlar engel etabı kurallarına göre puanlama ve uygulama yapılacak. Zemini toprak olan ve 14 kapıdan oluşan bu doğal parkur 4 kısımdan ve her biri  4 turdan oluşmakta. Tek turun uzunluğu 2500 m olan yarışta toplam 10 km koşulacak. Yarışın startı 13 Eylül 2015 Pazar günü saat 11.00’de verilecek. Kıyasıya mücadelenin ardından saat 16.30’da yarış son bulacak, kupa Töreni saat 19’da yarış alanında olacak.

Yarışma Direktörü Burak Dıran, yaptığı açıklamada; “Fatsa Offroad Spor  Kulübü yaklaşık 6 aydır bu organizasyona hazırlanmaktayız” dedi ve ekledi; “Fatoffmahalli yarış formatından farklı olarak; motor sporları kulüplerini, fotoğraf üzerine faaliyet gösteren kulüpleri, doğa ve spor kulüplerini de çatısında toplayan geniş çaplı bir organizasyonun ev sahipliğini yapma heyecanı ve gururu içinde. Bu spora gönül vermiş yarışmacıları şimdiden kutluyorum. Fatsa  Offroad Spor Kulübü organizatörlüğünde gerçekleşecek olan bu yarışta keyifli dakikalar geçirmek isteyen, bu heyecanı daha yakından yaşamak isteyen,  Doğayı ve Offroad sporunu seven herkes davetlimizdir ’’ (BB)

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top