Ülkü Motosport’tan Kaynaşlı’ya rekor katılım!

IMG_5956-umit-ulku

2015 Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın 6. ve son ayağı 30 Ağustos Pazar günü Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde yapılacak. Eskişehir Otomobil Sporlar Kulübü (ESOK) tarafından düzenlenecek olan yarış Kaynaşlı Dipsizgöl köyü ile Topuk yaylası arasında 6 km uzunluğundaki parkurda iki çıkış üzerinden yapılacak. Kaynaşlı’daki bu ilk tırmanma yarışında Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri sporcuları konuk edecek.

Ülkü Motorsport takımı şampiyonanın bir önceki ayağı olan Çankaya Tırmanma Yarışında 3 birincilik ve 1 ikincilik ile takım halinde birinci olmuş, takım kaptanı Ümit Ülkü de hem günün en iyi derecesini elde etmiş hem de kendi kategorisini birinci olarak tamamlamıştı.

Ülkü Motorsport takımı Düzce yarışına 7 sporcu ile katılıyor. Şampiyona lideri takım yarışta; Kategori 4’te Ümit Ülkü, Bilal Saygılı ve Ahmet Mutlubaş, Kategori 3’te İsmet Toktaş, Kategori 2’de Galip Atar, Kategori 1’de Engin Apaydın ile start alacak. Bayanlar kategorisinde ise Berna Şensoy mücadele edecek. Şampiyonun ilan edileceği Düzce’de gözler yine 2014 Türkiye Tırmanma Şampiyonu Ümit Ülkü’nün üzerinde olacak.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top