Kaan Önder, ucuz kurtuldu!

150803-kaan-1

Yurt dışında yarışan sporcularımızdan Kaan Önder, Pazar günü Avusturya’nın Redbull pistinde yapılan Audi Sport TT Cup’ta henüz ilk turda yaşanan büyük bir kazdan yara almadan kurtuldu. Hafta sonunun cumartesi günün koşulan ilk yarışında şampiyona pilotları arasında damalı bayrağı 8’nci olarak gören Kaan, Pazar günkü yarışta da 6’ncı cepten start aldı.

Ancak, yarış yoğun yağmur altında ve güvenlik aracı ile başlatıldı. Kaan, facebook’taki resmi hesabından yaptığı açıklamada, “hava şartlarının yarışa uygun olmadığını” savundu. Kaan’ın sarı Audi’nin de yer aldığı dörtlü kazadan sonra pistteki tüm yarış ve aktiviteler durduruldu. Audi Media TV’den canlı yayınlanan yarışta kazaya karışan araçlardan biri motor kısmından alevlendi ancak pist itfaiyesi anında müdahale etti.

Kazadan sonra kendisinin iyi olduğunu yine fecabook hesabından attığı, pistin medikal bölümünde rutin sağlık kontrollerinden geçerken çekilen fotoğrafıyla takipçilerine ileten Kaan Önder, pistte yapılan sağlık muayenelerinden sonra akşam İstanbul’a döndü. Önder, bugün attığı mesajla da yaşadığı kazadan sonra kendisini ve ailesini arayan, mesaj gönderen ve sağlık durumumu merak eden herkese teşekkür etti.

[metaslider id=26997]

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top