Avusturya’da 3 İzmirli!

150718-gt3-au-3

Avusturya’nın RedBull pistinde bugün yapılan Porsche Super Sport Cup yarışında, Ülkü Motorspor’un İzmirli üç yarışçısı da piste çıktı. Porsche Super Sport Cup’ın önceki iki yarışında da start alan Ümit Ülkü ve Galip Atar’a, Avusturya’daki Süper Sport Cup yarışında bu kez Bilal Saygılı da eşlik etti.

150718-gt3-au-233 Porsche’nin aynı anda start aldıkları Süper Sport Cup’ın bugün koşulan ilk yarışında, Porsche GT3 991’leri ile kendi kategorilerinde yarışan 19 rakip arasında Ümit Ülkü 6’ncı, Galip Atar 7’nci, Avrupa’da ilk kez piste teker basan Bilal Saygılı ise 12’nci sırada finişe ulaştılar. Süper Sport Cup’ta haftanın ikinci yarışı ise yarın (Pazar) gerçekleştirilecek.

Diğer taraftan, Avusturya’da yine yarın (Pazar) iki endurans yarışı da yapılacak. Hareketli startla başlayacak olan her iki yarış ta 50’şer dakika pistte tur atılacak. Endurans yarışlarında bir araçta sırayla ve iki pilot takım olarak yarışıyorlar. Pilot değişimi için ise bir kez pit stop yapacaklar. Endurans yarışında Ümit Ülkü ve Galip Atar birlikte yarışacaklar.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top