Sinop’ta offroad, startı bekliyor!

150530-sinop-tk

Türkiye Offroad Şampiyonası’nın üçüncü yarışı için, ülkenin en kuzey ucunda, Sinop’un Akliman mevkiinde hareketlilik de artmaya başladı. Bugün orman etabının üç kez geçilmesi ile adrenalinin tavan yapacağı yarışta, kayıt yaptıran yarışçı sayısı 21 olarak düzeltildi. İki yarışçının ise araçları yarışa kadar hazır olmadığı için katılmadıkları belirtildi.

Ulusal şampiyona yapmamasına karşın, pazar günkü seyirci etabına kendi adını vererek jest yapan organizatör kulübe karşı jestle yarışa kaydını yaptıran son Ankara Offroad Şampiyonu Yunus Ayhan, puan hedefi olmadığı için daha rahat bir performans sergileyeceği yarışın favorileri arasında gösteriliyor.

Sabah Akliman’da ayrılan alanında servis çadırlarını açan mekanikerler, çoğu bu sabah Sinop’a gelen yarış araçlarına hızlı bir kontrol yaptıktan sonra, yarışçıları keşif için etaba uğurladı. Saat 13’deki start öncesi, yarışçıların tek endişesi, iki gündür şehirde etkili olan yağışların yarış saatlerinde de parkur üzerinde görünme ihtimali. Sinop’taki yarış, yarın (pazar) havalimanı dibindeki seyirci etabı ile tamamlanacak.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Sinop

150530-sinop-kayit

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top