TransAnatolia’ya L200 ve Garmin’den destek!

140905-TA-LOGO

Mitsubishi yeni L200 ile TransAnatolia Rally Raid’in ulaşım sponsoru oldu. 2800 km’lik zorlu macerada TransAnatolia’ya destek olacak Mitsubishi L200, yılın ikinci yarısında Türkiye pazarında satışa sunulacak. Otomotiv, denizcilik ve havacılık alanlarında dünyanın en iyi navigasyon cihazlarını üreten Garmin 2015 yılında da TransAnatolia’ya destek veriyor. Garmin her yıl olduğu gibi TransAnatolia yarışmacılarına özel avantajlar sunacak.

TransAnatolia parkurunda Tuz Gölü ve Kapadokya gibi turistik destinasyonların yanı sıra tarihe yön veren savaşlara ev sahipliği yapmış ovalar gibi ilgi çekici noktalar da bulunuyor. Sarıkamış ve Erzurum’da bulunan yeni ve zorlu etaplarla birlikte parkur daha da macera dolu bir hale geliyor. Parkur, daha uzun yarışlara hazırlanan profesyonel sporcular için antrenman olanağı sunarken amatörlere kendilerini geliştirme şansı veriyor.

Motor sporları ve doğa tutkunları için hazırlanan misafir paketleriyle de heyecan dolu TransAnatolia parkuru keşfedilebilir. Transanatolia, Ankara’dan verilecek start ile Tuz Gölü, Kapadokya, Sivas, Erzincan, Erzurum, Kars, Giresun, Tokat ve Yozgat’tan geçerek, yine Ankara’da sona erecek. Zorlu parkuru tamamlamak için günlük ortalama 300 km uzunluğundaki etapların geçileceği yarışta yerli ve yabancı katılımcılar eşsiz bir deneyim yaşayacak.

Son 70 haber

1 Yorum - “TransAnatolia’ya L200 ve Garmin’den destek!”

  1. Nurican Hızır

    Mitsubishi Temsa tarihinde ilk kez 4×4 sponsoru oluyor. Bu büyük başarı kutlarım. Tuareg’den daha iyi araç olduğuna inandığım L200’e başarılar.

Yoruma kapalı

Go To Top