Andoff, engelleri aşıyor!

150519-andoff

Düzenlediği offroad yarışları ile Türkiye’de adından söz ettiren Ankara Offroad Kulübü (Andoff), sporun yanında sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çekiyor. Son olarak Andoff bu kapsamda Keçiören Belediyesi ile işbirliğine giderek ‘el ele  engelleri aşalım’ sloganı ile düzenlediği organizasyonda engelli bir grup vatandaşımıza 4×4  offroad araçlarıyla Keçiören Turu ve Pikniği  düzenledi. Etkinliğe Ankara’nın önemli kulüplerinden Noname Offroad Kulübü de katılarak destek verdi.

Sabah erken saatlerde Keçiören Belediyesi’nde buluşmayla başlayan etkinlik 20’ye kakın offroad aracının engelli vatandaşlarımızı araçlarına alarak Keçiören turu ile başladı. Halkın büyük ilgisi ile devam eden tur, Keçiören Güçsüzler Yurdu Parkı’nda devam etti. Burada Ankara havaları eşliğinde oynanan oyunlarla zaman geçiren engelli konuklar hazırlanan Döner-Ayran partisi ile de karınlarını doyurdular.

Etkinlikle ilgili düşüncelerini anlatan Ankara Offroad Kulübü Başkanı Muharrem Çelik, “bu tür etkinliklerimizi her fırsatta yapmaya çalışıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda engelli kardeşlerimizle birlikte onlarla mutlu bir gün daha geçiriyoruz. Mutluluğu paylaşıyoruz. Burada Keçiören Belediyemize ve yanımızda olan Noname Offroad Kulübü’nün değerli üyelerine bu mutluluğu bizimle paylaştıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top