Seyirciye otobüs, mangal ve dondurma bedava!

150109-wrc-arj-ss

100. Yıl Rallisi’nde organizasyon ‘seyirciye’ dönük ciddi planlamalar da yapılıyor. 16-17 Mayıs’ta Çanakkale’de ilk kez düzenlenecek olan rallide ulusal, historic ve kupa olmak üzere tüm klasmanlar için toplamda 62’lik kayıt listesini yakalayan organizatör kulüp Esok, sponsorlarının da maddi desteği ile etaplara seyirci çekmek adına ilginç bir aktiviteye imza atacak.

Rallinin 3’ncü etabının 9’ncu km’sinde kurulacak mangal ve sofralarda, tam 3000 seyirciye öğlen yemeği ikram edilecek. Arından da, yine etaba gelecek olan seyircilere bir de dondurma ikram edecek olan organizasyon, seyircilerin tuvalet ihtiyacı içinde aynı bölgede tam 16 seyyar WC kurduracak.

Seyircilerin etaba geliş-gidişini de düşünen organizasyon, bunun için de Çanakkale’nin içinde ve farklı noktalardan tam 50 belediye otobüsü kaldıracak. Ücretsiz aktarım, ücretsiz yemek ve dondurma ikramları ile Çanakkale Rallisi’nde seyircinin de var olması için atılan bu adımları destekleyen Çanakkale Valisi de yarış günü aynı etapta ralliyi seyredecek.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top