Kartingçiler de ‘anneler gününü’ unutmadı!

150510-izmkart-bbesler-anne

Berkay Besler, kazandığı kupa ile annesine en güzel hediyeyi verdi.

İzmir Park’ta koşulan Türkiye Karting Şampiyonası ikinci hafta yarışları, 7’si mini, 8’i formula-senior kategorisi olmak üzere 15 küçük yarışçı için, farklı bir anlam taşımaktaydı. Yarışların yapıldığı hafta sonunun ikinci günü, aynı zamanda (10 Mayıs) ‘anneler günü’ idi ve tüm yaşıtları gibi onlar da annelerinin bu gününü kutlamak için farklı sürprizler planladılar.

150510-izmkart-sen-aile-2

Neşe Şen’e kızlarından öpücük yağmuru

İşte bunlardan biri Milli Sporcumuz Berkay Besler, diğeri ise formula-senior’un ve günün tek bayan yarışçısı Zeynep Şen‘di. BP-Castrol Türkiye eski genel müdürü, kendisi de bir zamanlar rallilerde ter döken Fikret Şen‘in küçük kızı Zeynep, mini kategorideki başarılı yıllarının ardından bu yıl ilk katıldığı formula-senior’de başarılı performansı ile yeni kategorideki ilk kupasını İzmir Park’ta ve üstelik bu anlamlı günde kazandı. Yarışlar öncesinde, pazar günü kendisini Cafe’nin terasından izlemekte olan annesi Neşe Şen‘e, ablası İpek ile birlikte hoş bir sürpriz yaptı ve bir buket çiçek hediye ettikleri annelerini (yandan) ardından yanaklarından öpücük yağmuruna tuttular.

Hafta sonu yapılan 3 yarışta da 1’ncilik kupalarını kaldırarak senior – master kategorisinde günün en başarılı ismi olan milli sporcumuz Berkay Besler de, yarış sonrası kazandığı birincilik kupasını annesine hediye ederek (en üstte) annesine bu özel günde farklı bir hediye vererek kutlayan sporcular arasında yer aldı.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, İzmir

elif ve Zeynep Şen kardeşler, İzmir Park'ta yarış öncesi anneleri Neşe Şen'e bir buket çiçek verip anneler gününü kutladılar.

Elif ve Zeynep Şen, yarış öncesi anneleri Neşe Şen’e bir buket çiçek verip kutladılar.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top