Ege’nin kokteylinde ‘kırmızı halı’ sürprizi..

150410-ege-kokteyl

Ege Otomobil Sporları Kulübü (Eosk) tarafından düzenlenen Ege Rallisi’nin dün akşam gerçekleştirilen kokteylinde renkli anlar yaşandı. Dün akşam (cuma) saat 19.30’da Forum Bornova’nın restaurantlar bölgesinde yapılacağı duyurulan kokteyl, İzmir’deki rüzgarlı hava nedeniyle aynı alanda kapalı bir mekana alındı.

150410-eosk-kokteylEtkinlik alanı’ adındaki kapalı mekana yerde serili ‘kırmızı halı’dan geçilerek gidilmesi (solda), konuklarda esprilerle karşılandı. Kokteyl alanında ise, ev shaibi Forum Bornova’nın sürprizi, ‘canlı müzik’ oldu. Çeşit çeşit yiyecek ve içecek ikramının yapıldığı kokteylde, misafirler orkestranın ritmleri ile günün yorgunluğunu attılar.

Rallinin yakıt sponsoru Atalar Petrol’ün sahibi Galip Atar, Eosk‘un eski Başkanı Mustafa Şairoğlu da kokteyle katılarak konuklarla ilgilendiler. Rallinin üzet düzey görevlileri ve kulüp yönetimi ise, kokteylden bir saat önce ralli merkezi olan Balçova’daki Encore otelde yapılan takımlar toplantısından çıktıktan sonra şehir trafiğinde zaman kaybedince kokteyle ancak ilerleyen saatlerde dahil oldular

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top