Testte ıslak, keşifte kuru!

150410-ege-cuma-burak

Ege Rallisi’nde starttan önceki gün sakin ve sorunsuz tamamlandı. İdari kontroller için ralli merkezi olan Encore oteldeki sekreteryaya uğrayan yarışçılar, daha sonra teknik kontrol için İnciraltı’ndaki servis alanına yöneldiler. Yine bugün (cuma) yarışçılar etaplarda keşif turlarını tamamladılar.

İtalyan bir garajdan kiraladığı Peugeot 207 S 2000’i ile Ege’nin klasik asfalt parkurundan yine ve yeni bir zafer daha çıkartıp tarihi tekerrür (tekrar) ettirmek üzerine planlar yapmakta olan İstanbullu rallici Burak Çukurova, bir gün önce (Perşembe) Beyler etabının bir kısmında yaptıkları resmi test sırasında bardaktan boşalan yağmur ve şiddetli rüzgarlı kötü hava koşullarından sonra, bugün (cuma) yine rüzgarlı ama açık ve güneşli bir günde keşif turları yaptıklarını söyleyip, hava koşullarındaki tezata dikkat çekti.

İtalyan garajın mekanikerleri tarafından servis alanında gün boyu kontrol ve bakımı yapılan P207S2000’in bir an önce direksiyonuna geçmek için acele eden Burak Çukurava, ıslak koşullarda yaptıkları testin heba olmasından yana dert yandı. İbis Otel sponsorluğunda yarışan Burak Çukurova, ajansta çıkan son yorumunda yaptığı Bursa Rallisi ile ilgili sürpriz hatırlatıldığında bunu açıklamak için henüz erken olduğunu aöyledi.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top