Safranbolu, offroad’a uyandı!

150321-kardoff-1

Karabük Offroad Kulübü tarafından düzenlenen sezonun ilk offroad yarışı için, Safranbolu’da gün, erken ağardı. Dün gece geç saatlere kadar orman etabındaki çalışmalarla ilgilenen Kardofflular, sabah erken saatte etap ve start hazırlıkları için çalışmalarına kaldıkları yerden devam ettiler. Karabük’ün yanı sıra İstanbul, Sinop, Rize, Sakarya ve Samsun’dan gelen yarışçılar ise, yine sabah erken saatlerde yarış merkezine ulaştılar.

150321-kardoff-2Karabük Üniversite Stadyumunun ofislerinde çalışmaya başlayan yarış merkezinin önündeki otopark alanında saat 9’dan itibaren teknik kontrol yapılmaya başlandı. Yarışa kayıt yaptıran 24 yarışçıdan 2 fire verilmesi bekleniyor. Yarışma Direktörü Öcal Zilanlı, Kardofflu Yılmaz Ersöz ve Vezirofflu Bilal Altunay’ın yarışa katılamayacaklarını söyledi. Karabük’den parkurlara çıkacak en yeni isimlerden olan Yılmaz Ersöz’ün Pajero’su dün etapta motor problemi yaşadı ve bugün start alması imkansız hale geldi.

Karabük Safranbolu’da hava kapalı, parçalı bulutlu. Ancak yağış yok. Önceki gün yağan yağmur nedeniyle ağırlaşan orman etabı, dün gecenin yağışsız geçmesiyle az da olsa kurudu ve sertleşti. Kardoff Başkanı Ahmet Demir, etabın offroad için uygun durumda bulunduğunu ve dün kendi L200’ü ile etabı iki kez geçtiğini belirtirken, direktör Zilanlı yarışta 00 ve 0 olmak üzere iki araç kaldıracaklarını söyledi. Sezonun ilk ulusal offroad yarışı öncesi yarışçılar start saatinin gelmesini iple çekerken, organizasyonda da eksiklerin giderilmesine ve görevliler de kendi noktalarına ulaşmayı sürdürüyorlar.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Karabük, Safranbolu

150321-kardoff-3

150321-kardoff-4

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top