Andoff şöleni start aldı

Son şampiyon Yunus Ayhan, yine yapıştırıyor!

Son şampiyon Yunus Ayhan, yine yapıştırıyor!

Ankara Offroad Kulübü’nün (Andoff) düzenlediği Ankara Offroad Kupası’nın ilk yarışı, İncek-Beytepe’deki parkurda yapılıyor. Açık ve güneşli bir pazar günü, Ankaralı yarışseverlerin yine akın ettikleri parkurda, Ankara ve diğer şehirlerden gelen toplam 35 ekibin adrenalin yüklü rekabetlerinde renkli sahneler yaşanıyor. Sabah saat 9.30’da idari ve teknik kontrol şle başlayan program, araç yoğunluğundan yarım saatlik gecikme ile sürdü ve ilk aracın saat 11.01’de kapalı parktan çıkmasıyla yarış resmen başladı.

Yeni sezonun ilk yarışı olması ve sezona hazırlanan araçlar için ideal bir antrenman fırsatı yaratması nedeniyle cazip hale gelen Andoff Offroad Yarışı’na başta Karadeniz olmak üzere diğer illerden de çığ gibi destek geldi. Federasyonu takvim tercihleri kararından dolayı protesto ederek bu sezon ulusal yarış düzenlememe kararı alan Andoff ailesi, tüm bireyleri ile yarış günü parkurda hazır bulunurken, Karabük, Sinop, Giresun, Alanya, Rize, Fatsa,Ordu, İstanbul ve Trakya Offroad kulüpleri hem ekipleri ve hem de yöneticileri ile Ankara’nın şöleninde buluştu ve hem Andoff’a güçlü bir destek verdi ve hem de sezon öncesi hasret giderdiler.

Yaklaşık 3 km’lik tek etapta 3 kez start alacak olan ekipler, her bir etapta 4’er tur atarak etap başına 12, gün sonunda ise 36 km özel etap katetmiş olacaklar. Andoff Offroad Yarışı’nın ödül töreni bu akşam parkura 2 km mesafedeki TEB Oteli’nde yapılacak. Yarışla ilgili haberler, sonuçlar ve fotoğraflar gün boyunca ajansta yer alacak. Ajanstan ayrılmayın habersiz kalmayın.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Ankara

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top