Andoff’un mahallisine 25 kayıt bekleniyor

Ankara Offroad Kulübü’nün (Andoff), 8 Mart’ta düzenleyeceği 2015 Ankara Offroad Kupası ilk yarışının ayrıntıları belli oldu. Ankara’nın Beştepe mevkiindeki İncek parkurunda gerçekleştireceği yarışa Ankara ve civar illerden 20-25 ekibin katılması bekleniyor.

Andoff’un federasyon ile yaşadığı gerginlik sonrası aldığı ulusal yarış yapmama kararını desteklemek için Andofflu yarışçıların da ulusal şampiyonaya katılmama kararı alması üzerine daha çekişmeli rekabetin yaşanacağı öngörülen Ankara Offroad Kupası’nda son şampiyon Yunus Ayhan, kariyerlerinde birden çok Ankara Şampiyonluğu bulunan kulübün önceki Başkanı Mustafa Özgiray ile önceki Başkan Vekili Himmet Şengül, şampiyonluk için en çok ismi geçen İsmail Ayhan, 2014 sezonu üçüncüsü Ümit Güvendik ile kulübün diğer yarışçıları Yaşar Çevik, Ufuk Bekdemir ve Serkan Sarıkaya, Andoff’un Dnya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara ithaf ettiği sezonun açılış yarışında, ‘uzayan dişlerini’ kupaya geçirmeye çalışacaklar.

Diğer taraftan, Andoff’un mahallisine şehir dışından da katılarak, kulübe destek vermek istediklerini ileten diğer yarışçılarla birlikte 25 starta ulaşmayı hedefleyen organizasyon, İncek’teki mücadelenin program akışını da ilk kez ve geleneksel Çarşamba toplantısında kulüp üyelerine açıkladı. Buna göre, Ankaralı yarış severlerin de büyük ilgi gösterdikleri İncek parkurunda 3 km’lik bir uzunluğa sahip olacak özel etapta 3 tur atacak olan yarışçılar, gün boyunca beş kez start alacaklar. Gün sonunda 45 km’lik özel etap uzunluğunda zamana karşı mücadele edecek olan ekipler, her etap sonrası servis alacaklar. İlk yarış için sponsor temin edemeyen Andoff’un üyeleri organizasyona uygun bütçelerle kosponsor olarak destek verdiler.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Ankara

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top