“Gönüllerin Genel Klasman 1’ncisi”

IMG_20150218_151707

2010 Türkiye Historic K2 Şampiyonu Kemal Gamgam, bu akşam yapılacak olan sezon galası öncesinde, kariyerinin en anlamlı kupasını dün gece aldı! Eskişehirli rallici, 2014 Tosfed Otokros Şampiyonlarından Dağhan Yavuz, dün Kemal Gamgam?a bir sürpriz yaptı ve kendisine ?Gönüllerin Genel Klasman 1’ncisi? yazılı bir kupa vererek gönlünü aldı.

Dağhan Yavuz, geçtiğimiz sezon ikinci yarısında, ilk iki otokros yarışını kazanarak sezon şampiyonluğuna en yakın isimlerden biri olan Kemal Gamgam?a, sezonun 3-4?ncü hafta yarışlarına katılmaması ve gençlerin podyum yapma şansı tanıması konusunda yaptığı uzun süreli telefon görüşmesi ile ikna etmiş ve Gamgam?ın katılmadığı son üç yarış haftasında kazandığı puanlarla kendi kategorisinde şampiyon olmuştu.

Dağhan Yavuz, ısrarını kırmayarak yarışlara katılmayan ve şampiyonluğu adeta kendisine hediye eden Kemal Gamgam?ı dün ziyaret edip verdiği özel kupa ile gönlünü fazlasıyla aldı. Kemal Gamgam, kariyerinin en anlamlı kupası ile Ralli Ajansı objektifine poz verirken, federasyonun bu gece düzenleyeceği sezon galasına katılmayacağını yineledi.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top