“Herkes İsveç’i seviyor..”

150212-wrc-swe-vw-ogier

Volkswagen pilotları, İsveç Rallisi shake down etabını 1-5-6?ncı tamamladılar. Sébastien Ogier, 4.30 kilometrelik ?rada? etabında en hızlı isim oldu. Kubica, Mads Östberg ve Kris Meeke O?nu izlediler. Sébastien Ogier, ?Buz ve kar benim çok sevdiğim koşullar. Bu yüzden tekrar İsveç’te olmaktan mutluluk duyuyorum. Biz keşif yaptığımız zaman yollar mükemmel durumda idi. Ne yazık ki biraz ısındı ve çözülme başladı, koşullar çok kaygan oldu. Gece boyunca tekrar don olmasını umuyorum. Eğer bu gerçekleşirse, fanlar için muhteşem bir ralli yaşanır. Östberg ve Tanak gibi İskandinav sürücülerden de sıkı rekabet bekliyorum? dedi.

Jari-Matti Latvala, ?Shakedown mükemmel gitti. Sıcaklık artışa rağmen, Bizim Polo iyi durumda ve koşullar üst sınıf. Yarış şiddetli olacak; sadece kendi ekibimden değil, özellikle Mats Östberg ve Ott Tanak’tan gelecek sert rekabeti kimse hafife alamaz. Dördüncü kez burada kazanma kesinlikle benim için çok özel olurdu. Ancak, daha önce gitmemiz gereken uzun bir yol var? diye konuştu.

Volkswagen Motorsport Direktörü Jost Capito, ?WRC?de herkes İsveç Rallisi?ni seviyor. Bu, çivili lastiklerin, kar kaplı ormanlarda tam hızla gidebildiği tek yer. Bu yıl sürücüler, takımlar ve seyirciler, hepimiz sabırsızlanıyoruz. Mükemmel bir kış yaşanıyor, etaplarda kalın bir buz tabakası var. Ancak, bugün shakedown etabında, sıcaklıklar yükseldiği zaman şartların hızla değişebileceğini gördük. Ne olursa olsun, Polo R WRC ile İsveç’te de kazanmak için elimizden geleni yapacağız? dedi.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top