Galip Atar’dan çifte pole!

150208-izm-v2-galip-2

İzmir’de asfalt ısınmaya başladı! İzmir Park’ta yeni sezonun ikinci yarış haftasında, kategori 2 olarak V2 Challenge’da Galip Atar 57.5’lik sıralama zamanıyla pole pozisyonu kaptı. Mustafa Can sadece 4 salise farkla 2’nci zamanın sahibi oldu ve ilk cepteki ikinci isim oldu. 58.5’luk zamanıyla Bahadır Bilse sıralamada en iyi üçüncü zamanın sahibi olurken, yine sadece 1 salise farkla Ahmet Mutlubaş sıralamada en iyi dördüncü zamanı kaydetti.

V2’de sezonun ikinci yarışında, bu dört pilot arasında sıkı bir rekabet yaşanması bekleniyordu. Yarıştan önce Ajans’ta yayınlanan demecinde iddialı konuşan Ahmet Mutlubaş, V2’sindeki diferansiyel sorunu nedeniyle istediği zamanı kaydedemediği ifade etti. Mutlubaş, sıralamalar sonrasında farklı bir V2’yi test etti.

Günün diğer mücadelesi olan Siena Cup’ta da Galip Atar 1.00.962 ile Galip Atar günün en iyi zamanının sahibi oldu pole pozisyonu aldı. Uygar Bilgili ve Bilal Saygılı podyumu paylaştılar. Dün gece yurt dışından dönen ve ayağının tozuyla pistte ilk kez bir Siena direksiyonuna geçen Bilal Saygılı, sıralama turlarında araç değiştirip diğer Siena ile zaman kaydetti.

Açık, güneşli ama çok soğuk bir günde başlayan yarış programı, öğle saatlerinde kapalı ve yağış sinyali vermesi üzerine, hızlandırılarak start saati öne çekildi. Yağmurun, asfalta inmesi halinde özellikle podyum mücadelesinin çok renkli enstantaneler yaşatması bekleniyor.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, İzmir

[metaslider id=23850]

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top