Muharrem Çelik; “Tepkimiz herhangi bir kulübe değil, federasyonadır!”

120608-MUHARREM-CELIK

Ankara Offroad Kulübü Başkanı Muharrem Çelik, bugün facebook hesabındna yaptığı kısa bir açıklama ile, kulübün 2015 takviminde bir yarışının eksiltilmesi haberinin üzerine yapılan tartışmalara son noktayı koydu. Başkan Çelik, Andoff?un hiçbir kulüple alıp veremediği olmadığını yazdı. Kişisel facebook hesabından yayınlanan açıklama, ?Saygıdeğer otomobil sporları camiası? adına yayınlandı ve aynen şu görüşlere yer verildi;

?İki üç gündür, Andoff yönetimimizin almış olduğu karar tartışılıyor. Ben, ufak bir açıklama yapma gereği duydum. Çünkü bizim aldığımız kararı başka yerlere götürmek isteyenler var. Andoff olarak, biz iki yarışımızın sözünü almış olmamıza rağmen, neden verilmediğini sorguladık. İstanbul?a, Bursa?ya veya şu bu ile neden verildiğinin peşinde değiliz. Birinin yarışını alıp ta bize verin egosunda hiç olmadık. Yeni kulüplerin bu işin içinde olmasından en çok biz mutlu oluruz. Bizim tepkimiz, herhangi bir kulübe değildir, federasyonadır! Bizim herhangi bir sözümüzü yanlış anlayan bir kulüp olduysa, üzerine alındıysa, özür dileriz. Saygılarımla..?

Diğer taraftan, Andoff Yönetim Kurulu?nun yeni sezonda tüm ulusal yarışlardan çekilme kararını destekleyerek parkurlara veda ettiğini açıklayan Andofflu yarışçılar arasında İskender Gümüş de katıldı. Gümüş, ?ulusal yarışlardan ben de çekilme kararı aldım? dedi. Benzer açıklamaları daha önce Ufuk Bekdemir ve Yaşar Çevik te yapmışlardı.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top