Sürpriz istifa!

FLASH HABER

Antalya Motor sporları Kulübü başkanı Hakan İpkin?den sürpriz istifa! İpkin, görevli olduğu federasyon ralli kros üyeliğinden istifa ettiğini bugün mail ile açıkladı. İpkin, mesajında ?2013-2015 Yılları arasında icra etmekte olduğum Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Rallikros Kurulu üyeliğinden, görev yaptığım süre içerisinde federasyonun yanlı tutumları, tutarsız davranışları, verilen sözlerin tutulmaması ve tüm bu sebeplerden dolayı mevcut yönetimin, otomobil sporlarını ileriye götürmek bir yana halihazır durumunu bile muhafaza edemeyeceğine olan inancımdan ötürü, an itibari ile istifamı federasyona ilettim, otomobil sporları camiamıza saygı ile duyurulur? diye yazdı.

Son 70 haber

4 Yorum - “Sürpriz istifa!”

  1. Kemal Songur

    Çok isabetli olmuş. Ne idüğü belirsiz isimlerin federasyondan temizlenmesi gerekiyor artık. Sırf kişisel menfaatleri için orada bulunanlar temizlenmeli.

  2. Kemal Songur

    Tahmin ettiğim kadarıyla bu arkadaş, bu sezon yapılacak çoklu kalkış yarışlardan kendi kulübüne alamamış. E ozaman napıyorsanız yapın diyerek istifa etmiş. Kişiliğiyle örtüşen bir karar almış.

  3. Ahmet Mehmet

    Kemal bey ağızınıza sağlık..

  4. Kemal bey spora uzak kalmış olabilirsiniz, bahsettiğiniz çoklu kalkış yarışlarından Antalya ya ne ben istedim ne de federasyon vermemezlik yaptı sporu takip eden birisi zaten Antalya nın bu yarışları yapabilecek bir pisti olmadığını bilir, lütfen yorum yaparken dah dikkatli olun, kişiliğimi eleştirecekseniz beni tanımanız gerekir ancak siz sporu bile tanımıyorusunuz

Yoruma kapalı

Go To Top