İzmir yeni bir otomobil sporları programı için gün sayıyor!

141226-logo-kanal35Otomobil sporlarının geniş kitlelerce takip edilmesi için şart olan medya desteğinin önemli bir ayağı olan televizyonlarda, on yıl öncesinde birçok ulusal kanalda yayınlanan otomobil sporları programlarının izlenme oranı yüksek olmasına karşın, son yıllarda, sponsor desteği bulunamadığı için birer ikişer yayından kaldırılmasına inat, İzmir’de yeni bir program için geri sayıma geçildi.

İzmir’in en çok izlenen iki yerel kanalından biri olan Kanal 35’te, yeni yıl ile birlikte yeni bir otomobil sporları programa ekrana çıkacak! 13 Program olarak planlanan program daha sonra sürekli hale gelebilecek.

Yeni program yarışlardan görüntülerin yanı sıra, eğitim bölümlerini de içerecek. İzmir Ülkü Otomobil Sporları Kulübü ve İzmir Yarış Pisti ortak yapımı olan programın ilk çekimleri perşembe günü İzmir Ülkü Yarış Pisti’nde gerçekleştirildi. Pistin işletmecisi ve aynı zamanda son üç yılın Türkiye Pist Maxi Grup Şampiyonu Ümit Ülkü başta olmak üzere, Ülkü Yarış Takımı sporcuları ve İzmir’in diğer otomobil sporcuları, iki gün olarak planlanan çekimler için tulum giyip piste çıktılar ve program için gönüllü eğitmen oldular. Ümit Ülkü, yeni programın tasarım, çekim, sunum, yapım gibi tüm aşamalarının, İzmir Ülkü Yarış Pisti ekibi tarafından yapılmakta olduğunu söyledi.

Şubat ayından itibaren ekrana gelmesi beklenen yeni programın İzmir ve Egelilere yarışlarla bilgi güncel haberler aktaracağı, test sürüşleri ve ileri sürüş teknikleri hakkında bilgilendirmeyi amaçladığını söyleyen Ümit Ülkü, 35 TV’nin sadece İzmir ve Ege’de değil, kanalın kablo tv ve Digitürk gibi yaygın ulusal yayın ağlarında da yer alması nedeniyle yurdun dört bir tarafından ilgi ile izlenmesini beklediklerini söyledi.

Aydın Hoşgör | İzmir

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top