Ankara Kupası’nda Yunus Ayhan avantajlı

Yunus Ayhan kupaya koşuyor..

Yunus Ayhan kupaya koşuyor..

Ankara Offroad Kupası 3’ncü ayak yarışında tamamlanan ikinci etaptan sonra Yınus Ayhan’ın liderliği sürüyor. Günün ilk etabında geçici sonuçlara göre en iyi zamanı yapan Yunus Ayhan, yine geçici sonuçlara göre ikinci etapta 2’nci zamanda kaldı ve ilk iki etap sonrasında liderliğini üçüncü etaba taşıdı.

Etabın ikinci geçilişinde ise Mebuskent şantiyesindeki ortaklığı nedeniyle ‘patron’ olarak tanımlanan ve ‘arka bahçesindeki’ parkurda yarışan İsmail Ayhan bu kez 11.30.3’lük zamanıyla en iyi sonuca ulaştı, ancak etabın ilk geçilişinde toprak yığınına saplanıp çok zaman kaybederek ilk etaptan puan çıkartamadığı için, kupa mücadelesinde şansını son iki etaba bıraktı.

Etabın ilk geçilişinde rot çıkartan Sinoplu Barış Ayhan, aracı etaptan vaktinde çıkartılıp servis alanına indirilmeyince ikinci etaba girmedi. Sinoff Başkanı Bülent Cevet Durdu da ikinci etapta rot çıkardı ve O da aracını vaktinde servise indiremedi ve iki Sinoplu araçlarını tamir ettirmeden çekici üstüne yükleyerek yarışı seyirci olarak takip ettiler.

Yarışta üçüncü etap tamamlandı ancak zamanlar henü açıklanmadı. Etabın dördüncü geçilişi için start düzlüğünde dizilen araçlar, üçüncü etap için parkurda dönmekte olan araçların bitirmesini beklemeye başladılar.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı

Ümit Güvendik lider geldiği yarışta menanik sorunlarla uğraştı

Ümit Güvendik lider geldiği yarışta menanik sorunlarla uğraştı

Sinoplular araçlarını üçüncü etaptan önce çekiciye yüklediler

Sinoplular araçlarını üçüncü etaptan önce çekiciye yüklediler

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top