Kardoff, sezonun son offroad gösterisine hazırlanıyor..

kardoff-5

Karabük ve Safranbolu Offroad Sporları Kulübü (Kardoff), sezonun son gösterisini 14 Aralık Pazar günü organize etmeye hazırlanıyor. Saat 11-17 arasında yapılacak olan gösteri, Safranbolu?nun Aşağıdanaköy mevkiinde yapılacak. Kulüpten edinilen bilgilere göre, gösteriye 19 aracın katılması bekleniyor.

Hafif etap, kısa mesafe nedeniyle görselliği yüksek bir eğlence ortamı yaratan Kardoff yöneticileri, offroadu bölge halkına tanıtmak ve Karabük Üniversitesi?nde meraklı gençlere gözcü ve gözetmen eğitimlerinde yardımcı olmak, spora sporcu yetiştirmek adına gösterilere ayrı bir önem verdiklerini söylediler.

İlk iki ayağına 13?er aracın katıldığı gösterilerin sonuncusunda en çok oyu alan yarışmacılara ve araçlara ödüller verileceği duyuruldu. Ödüllerin ise, 27 Aralık akşamı düzenlenecek olan Kardoff gecesinde sahiplerine dağıtılacağı ifade edildi.

Kardoff Genel Sekreteri Rüstem Kılıç, gölge halkı tarafından büyük bir ilgi ile izlenen gösterilerin 2015 yılında da devam edeceğini söyledi.  Bu gösterileri aynı zamanda ulusal antrenmanları olarak da gördüklerini dile getiren Kılıç, gösterilerde kullanılan tüm araçların ulusal yarış standartlarında ve ekibin giyim ve ekipmanlarının da yine ulusal standartlarda olduğuna vurgu yaptı.

Kılıç, ?Kulübümüz 20 yıldır offroad sporunu en iyi ve en emniyetli nasıl daha iyi organize edebiliriz noktasında hep ileri noktaları hedeflemektedir? dedi ve ekledi; ?Her yıl bu spor dalında ilkleri deneyen kulübümüz 2015 sezonunda da offroad, trail, Baja dallarında daha neler yapılabilir, dünyadaki örnekleri nelerdir, bunların araştırmasına devam etmektedir. Pahalı bir spor olması nedeniyle bu spor dalının halka ne kadar çok indirgenebilir noktasında federasyonumuzdan 2015 yılı için destek beklemektedir.?

Rüstem Kılıç sözlerini tamamlarken, tüm organizasyonlarında kendilerine destek veren yerel yönetimlere, haberleri ile kendilerini yalnız bırakmayan basına ve tüm kulüp üyelerine teşekkür etti.

[metaslider id=23125]

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top