Kazazede seyircinin hayatı, karaciğerine bağlı!

image28 Ekim?de Ankara?da gerçekleştirilen ve bir enerji içecek firması tarafından düzenlenen ?Yanlama Etkinliği?nde kontrolden çıkan bir modifiye aracın şiddetli çarpması sonucu ağır yaralanan 9 yaşındaki çocuk seyircinin sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Kazadan hemen sonra Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi?ne kaldırılan ve o günden bugüne yoğun bakımda tutulan kazazede çocuk, bir de ciğerlerindeki kanların temizlenmesi için başarılı bir ameliyat geçirmişti.

Ajansa ulaşan son bilgilere göre, bugün itibariyle yoğun bakımda 9?uncu gününü tamamlayacak olan yaralının sağlık durumu pek iç açıcı değil. Çocuk seyircinin karaciğerinin kötü durumda olduğu ve doktorların karaciğeri geri döndürmeye çalıştıkları belirtilirken, karaciğerin düzeltilememesi halinde ise iyileşme ihtimalinin zorlaşacağı ifade ediliyor.

Kazazede çocuk R.E.Ö., etkinlik alanında itfaiye, ambulans ve diğer görevlilerin bulunduğu kapalı ve güvenlikli bir alanda, eski idare amirliği binasının sütunlarının birinin hemen dibinde seyrederken, kontrolden çıkan aracın beton bariyere ve sütuna çarpması sırasında  kaçamayınca aldığı ağır darbe sonrası bilinci kapalı olarak yarışta görevli ambulans tarafından kısa sürede hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan tüm müdahalelere karşın bilinci açılmayan ve yoğun bakımda uyutulmaya devam edilen R.E.Ö.?in kazası ile ilgili savcılık soruşturması ise sürdürülüyor.

Aydın Hoşgör, Ralli Ajansı

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top