Alanya’nın zirvesinde İsmail Ayhan’ın teker izleri var!

Alanya'da birincilik için İsmail Ayhan'ın adı geçiriliyor.

Alanya’da birincilik için İsmail Ayhan’ın adı geçiriliyor.

Alanya’da parkurdaki rekabet sona erdi, araçlar şehirlerine dönmek üzere tır’lara yüklendi ve iki gün boyunca çamurda tozda çetin rekabetler sergileyen yarışçılar ve sürekli kırılan araçları devamlı onarmak adına inanılmaz persormans sergileyen mekanikerler, bu andan sonra hep birlikte kendilerini Akdeniz’e atıp, stres gidermeye başladılar. Yarışma direktörü Mustafa Özgiray da, aynı dakikalarda yarış merkezi otelin sahilinde serinledikten sonra günün sonuçlarını klasmana yansıtmak adına çalışmakta olan spor komiserleri ve diğer görevlilerin yapmakta oldukları toplantıya katıldı.

Ankara Offroad Kulübü’nün Alanya Offroad Kulübü’nün desteği ile ilk kez Akdeniz’de ve Alanya sahilinde düzenlenen offroad yarışı, özellikle ikinci gün (bugün) parkurdaki rekabet açısından da, izleyen seyirci açısından da beklentinin üzerine çıktı. Parkurun sertliği de eklenince, araçların molalar sırasında servis alanındaki onarımları mekanikerleri çok yordu, fakat sorunları limitli zamanlar dahilinde giderilen tüm araçlar etap startında yerlerini aldılar.

İlk günün sürpriz kazananı Hüsnü Taylan, bugünkü etaplarda da kalmadı ve sorun yaşamadı. Ancak ikinci gün bu liderliğini koruyup koruyamadığı henüz belirlenmedi. Gayri resmi edinilen bilgilerde, İsmail Ayhan’ın her iki günün toplamında yarış birincisi olarak adı geçiriliyor, ikincilikte ise Caner Akkafa veya onunla birlikte Hüsnü Taylan’ın adı var. İlk gün birincisi Hüsnü’nün iki günlük klasmanda dördüncü durumda bulunduğu ve Hüsnü’nün bir kapı cezası ile ilgili olarak itiraz verdiği, bu itirazın kabul edilmesi halinde ise Hüsnü’nün ikincilik koltuğunu Caner ile paylaşacağı ileri sürülmekte. Üçüncülük için ise, Yunus Ayhan adı tek..

Yarışın ödül töreni için, aynı zamanda yarış merkezi olan Lonecera Oteli’nin havuz başında özel bir mekan hazırlandı. Geçici klasmanlar açıklandıktan ve olası itirazlar yapıldıktan sonra kesin klasman resmen ilan edilecek ve ardından kupalar sahiplerine verilecek. Alanya Offroad yarışından detay haberler, birbirinden nefis fotoğraflar ve yarışmacı açıklamaları, her zaman olduğu gibi yeni haftada yine ve sadece Ralli ajansı’nda olacak. Ajanstan ayrılmayın, habersiz kalmayın.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Alanya

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top