Alanya’da kupa, İsmail Ayhan’ın!

image

Alanya’da kazananlar belli oldu. Ankara Offroad Kulübü’nün, Alanya Kulübü ile ilk kez Akdeniz sahilinde ve Alanya’da ortaklaşa düzenledikleri ulusal yarışta birincilik kupası andoff üyesi Ankaralı yarışçılar İsmail Ayhan ve Cemal Akagündüz’ün oldu. İki gün süren ve hepsi kapılı 7 özel etapta koşulan Türkiye Offroad Şampiyonası 5’nci randevusu, Andoff Offroad yarışında 2’ncilik Sapanca Offroad Kulübü’nden Hüsnü Taylan-Hasan Taylan ekibinin olurken, 3’ncülük kupasını ise Andoff’un İstanbullu yarışçıları Caner Akkafa-Malik Akkafa kazandı. Sınıf kupalarında ise Ayhan S3’te, Taylan S4’te, Akkafa ise S2’de birinci oldular.

Antalya’nın Türkler beldesindeki ilk kez hazırlanan parkurda gerçekleştirilen yarışın ödül töreni ise, aynı belde yerleşik ve aynı zamanda yarış merkezi olarak kullanılan Lonicera Oteli’nin havuzbaşındaki aktivasyon sahnesinde yapıldı. Ödül töreninde ilk olarak, organizayona destek veren ve yardımcı olan kişi ve kuruluşlara plaketler takdim edildi, ardından parkurda görev alan Andoff ve Aloff üyelerine katılım sertifikaları dağıtıldı. Son olarak ise, kazananlara kupaları teslim edildi. Alanya Kaymakamı, Belediye Başkanı, Emniyet Amiri ve Spor ilçe müdürünün yanısıra, Andoff Başkanı Muharrem Çelik’in de elinden kupalarını alan yarışçılar, ardından da geleneksel bir şekilde toplu fotoğraf vererek geceyi noktaladılar. Ödül töreni sonrası yarışmacılar ve görevliler, şehirlerine geri dönmek üzere yollara koyuldular.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Alanya

141012-andoff-alanya-toplu

141012-andoff-alanya

Son 70 haber

2 Yorum - “Alanya’da kupa, İsmail Ayhan’ın!”

  1. Cemil Akagündüz

    S3 sınıfında birinci Yunus Ayhan…

    • Uyarnız için teşekkür ederiz. Kulüp sitesinde yayınlanan sınıf klasmanında S3 1’ncisi olarak Yunus Ayhan görülmektedir. Yarış akşamı edinilen genel klasmanda yarış birincisi olan İsmail Ayhan’ı aynı zamanda S3 birincisi olarak yanlış aldoladığımız anlaşıldığından, düzletir ve her iki sporcumuz ile izleyicilerimizden özür dileriz. | Aydın Hoşgör, Editör

Yoruma kapalı

Go To Top