Ayhan Germirli; “İtiraz bir hak’tı, bunu kullandım”

Ayhan Germirli

İzmir’de, rakibin aracına itiraz eden Loft Oil T-Max pilotu Ayhan Germirli, dün (cuma) yapılan söküm ve ölçüm sonrası itirazı red edildikten sonra, görüşlerini yine ve sadece Ralli Ajansı izleyicileri ile paylaştı. Germirli, yaptığı itirazın bir hak olduğunu vurguladı, kendi aracına da herkesin itiraz edebileceğine işaret etti.

Ayhan Germirli, “Pazar gününkü yarıştan sonra birinci olan Ümit Ülkü’nün motoruna yapmış olduğumuz itiraz, bugün (dün) itibariyle sonuçlanmış olup, motor açılıp incelendiğinde, kurallara uygun olduğu anlaşılmıştır” dedi ve ekledi; “Rakibimi tebrik ediyorum; ataların dediği gibi, bükemediğin bileği öpeceksin.”

Germirli, “Demek ki İzmir Park’ta bu araçla daha çok gayret göstermem gerekecekmiş!” diyerek kendi namına pay çıkardı ve ekledi; “..şu da bilinmelidir ki yaptığımız itiraz tamamen kuralların bana verdiği bir haktır ve ben de onu kullanmışımdır. Rakip kim olursa olsun benim aracıma da her zaman bu itirazı yapabilirler, bunlar gayet normal şeylerdir.

Ayhan Germirli, bir haftadır olayı takip eden tüm medyaya ve sporseverlere desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Bu süreç zarfında olayı takip eden Tosfed yöneticilerine ve en çok emeği geçen Tezcan Başer ve Haldun Karakoca da ayriyeten teşekkür ederim. Bir teşekkür de hak eden, rakip takımın mekanikerinden yöneticilerine kadar olan personelidir. Bu süreçte asla olayı çirkinleştirmediler, kişiselleştirmediler” dedi.

Şampiyonada hala lider durumda olduğunu anımsatan Ayhan Germirli, sözlerini şöyle tamamladı; “..önümüzde, bir muallakta olan Körfez yarışı ve İstanbul yarışı kalmıştır. İyi olan sene sonu ipi göğüslesin diyerek, emeği geçen herkese tekrardan teşekkür ediyorum.”

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top