Mebuskent’te zafer, İsmail Ayhan’ın..

140921-andıff-mahalli-iayhan

İsmail Ayhan, Mebuskent’te öne kupa sonra tapu diyor!

Ankara Offroad Kulübü (Andoff) tarafından Karacakaya köyü karşısında yapılmakta olan Mebuskent şantiyesindeki arazide gerçekleştirdiği sezonun ikinci offroad yarışını Mebuskent’in ortaklarından İsmail Ayhan kazandı.

Mitsubishi L200 ü ile dört etabın üçüncü en iyi zamanları yapan İsmail Ayhan, sezonun şanssızlığını arka bahçesindeki yarışta kırarken, yarışın 2 ve 3’ncüsünün belirlenmesi öncesinde bazı kapı sorumlusu gözetmenler direktör tarafından toplantıya çağrıldı. Yarışın geçici sonuçlarının ilan edilmesinden sonra yarım saatlik itiraz sürecini takiben ödül törenine geçilecek.

Diğer taraftan, yarış tamamlandıktan sonra etabı terk eden seyircilerden biri, aracıyla birlikte arazide takla attı. Parkur dışındaki bu gelişme üzerine kazayı gören görevlilerin anonsu ile start noktasından ambulans olay yerine gönderildi.

Edinilen ilk bilgilere göre, takla atan araçtan ufak sıyrıklarla çıkarılan seyirciler arasında ciddi bir yaralanma yaşanmadı. Ancak araçtan çıkarılanlar gedbir amaçlı olarak ambulansla hastaneye gönderildi.

Yapılan tüm uyarılara karşın, seyircilerin kontrolsüz ve zor noktadan geçme çabaları, başarılı bir yarış organizasyonunun akşamında kulüp yöneticilerinin tadını kaçırdı.

Ankara 2’nci Mahalli Yarışı’ndan detay rapor, fotoğraflar, video ve yarışmacı yorumları yarın (pazartesi) ajansta yayına alınacak. Ajanstan ayrılmayın habersiz kalmayın.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Ankara

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top