Hitit?in formatı belli oldu

130718-ANOK

Sezonun son rallisi Hitit?in formatı belli oldu. Organizatör Ankara Otomobil Kulübü (ANOK) tarafından düzenlenecek olan Hitit Rallisi, tamamı Kazan ilçesinde bulunan asfalt karakterli 3 farklı özel etapta koşulacak. Süratli ve keyifli etaplar, sırasıyla 21, 10,8 ve 10,3 km mesafelerinde. Toplam etap mesafesi ise 125 km?yi bulacak. 42 km’lik özel etap lup toplamında, asfaltı yama isteyen 4-5 yer kaldığını ve bir çok kısmın iyileştirmesinin bittiğini dile getiren Anok Başkanı Metin Ertuğrul, ?ancak 3 farklı belediyenin sınırlarına girdiği için kalan kısmın düzeltilmesi biraz vakit alıyor, ama yarış tarihinden önce hazırlanmış olacak? diye konuştu.

Metin Ertuğrul, ?şu an için asfalt-beton karışık zeminli bir servis alanı mevcut, servis alanı Keçiören ilçesinin içerisinde. Keçiören 800 binin üzerindeki nüfusu ile Türkiye?nin ikinci büyük ilçesi? dedi ve ekledi; ?Seremoni start’ı Keçiören merkezinden vermek niyetindeyiz, kesin yer için görüşmelerimiz sürüyor. Seyirci etabı için de epey uğraştık, şu an seyirci etabı yokmuş gibi hareket ediyoruz, ama son bir şansım daha var, bir sürpriz olabilir.?

İkinci bir servis alanı alternatifleri daha olduğunu dile getiren Metin Ertuğrul, ?görüşmeleri sürüyor, o da hafta sonları oldukça fazla ziyaretçi alan bir AVM, her iki alternatifin de seyirci alacağına inanıyoruz, nihai kararı AVM yetkilileri ile görüşmeler sonlandıktan sonra alacağız? dedi ve sözlerini şöyle tamamladı; ?bu arada web sayfamız yarış için güncelleniyor, sanıyorum gelecek hafta başında yayında olacak.?

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top