Flash | Atlantis Racing, Burdur tırmanmada start almıyor!

101228_istmah3_taner

Burdur’un Kemer beldesinde bugün (7 Eylül) yapılacak olan Antalya tırmanma yarışında start öncesi sürpriz gelişme. Atlantis takımının eğitmen şampiyon yarışçısı Taner Sengezener, Ralli Ajansı’ne yaptığı açıklamada, “parkur yarışmaya hazır hale gelmediği için, takım olarak yarışmama kararı aldıklarını” söyledi.

“Cumartesi akşamı yolun hala mıcır içerisinde olduğunu” ve “son anda yapılmaya çalışılan mıcır temizleme işlemlerinin ise yetersiz gördüklerini” dile getiren Taner Sengezener, “güvenlik açısından çok riskli gördükleri bu parkurda takım olarak yarışmama kararı aldıklarını” ifade etti.

İzmir takımı Atlantis adına Taner Şengezener, Kamil Karakaş, Egemen Çivicioğlu, Alper Akgün ve Ali Can Topak adlarına kayıt yaptırılmıştı. 5 Yarışının start almama kararı sonrası kayıt listesi 17’den 12’ye geriledi..

Diğer taraftan, yarışın organizatör kulübü AMK başkanı Hakan İpkin ise, Atlantis takımının yarışmayacağı haberini ilk kez öğrendiği Ralli Ajansı’na yaptığı açıklamada, “federasyon gözlemcisinin pakura onay verdiğini” anımsatarak, “yarışın yapılacağını söyledi.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Burdur

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top