Historic’te lider değişmedi

Kerem Üstünkaya, historic'te liderliği bırakmadı

Kerem Üstünkaya, historic’te liderliği bırakmadı

Türkiye Historic Ralli Şampiyonası’nda, Boğaziçi Rallisi sonrası lider değişmedi. 1.4 katsayılı ralliye lider olarak gelen Bonus Parkur Racing takım patronu Kerem Üstünkaya, Mk2 Escort’unu takımın şampiyon pilotu Engin Kap‘ın ardından 2’nci sırada finiş tak’ına getirdi. Puan hanesine 23,8 puan daha kaydederek toplamda puanını 97,8’e yükselten Kerem Üstünkaya,  12,8 puan farkla liderliğini Kocaeli Rallisi’ne taşıdı.

Boğaziçi Rallisi’nde 5’nci olan Kemal Gamgam, 71.4 puanla historic genel klasmanında 3’ncü sırada yer alırken, 4’ncü olan Haydar Güçlü, şampiyonada 4’ncülüğünü korudu ancak yine Boğaziçi’nde podyum yaparak 21 puan toplayan Parkur Racing pilotu Burak Türkkan, aralarındaki puan makasını 2.2’ye kadar indirmeyi başardı.

Son etapta yarış dışı kalan Gökhan Şahinoğlu 6’ncı, Boğaziçi’nden 14 puan çıkartan takım arkadaşı Sinan Dündar ise 7’nci sırayı paylaştılar. İstanbul’un uğur getirmediği İzmirli rallici Şükrü Kızılkaya, bir kez daha eve puansız döndü ve 8’nciliğe geriledi. 124’ü ile Timur Özkan 9’uncu sırada yer aldı. Şampiyonada ilk puanlarını kazanan Gerçek Sunman ise tabloya 10’ncu sıradan dahil oldu.

140818-bgz-hist-puans

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top