ERC yıldızları için ‘tatil’, gereksiz bir kelime!

Kajetanowicz, iş yapmaktan tatili düşünemiyor bile!

Kajetanowicz, iş yapmaktan tatili düşünemiyor bile!

Ağustos ayı, Avrupa’nın çoğunda geleneksel tatil zamanı iken, FIA Avrupa Ralli Şampiyonası’nın yıldızları için durum çok farklı. Sezonun son rallilerinin yaklaşan özel etapları yerine plajda zaman harcamak, onlar için fazla lüks!

ERC Lotos Ralli takım pilotu Kajetan Kajetanowicz diyor ki, ?Biz, eğer ki tam anlamıyla tatil yaparsak, hiç bir iş yapılamaz! Tatil, rekreasyon gibi uzun bir süre, ama beni ilgilendirmez! Yazın çok meşgulüm. Benim sponsorlar ile bir çok taahhütlerim var; bir çok yol güvenliği olayları ve gazeteciler ile toplantılara katılıyorum. Belki bazı eski arkadaşlar ile tatil yapmak, dinlenmek elbet te güzel olabilir ama ben zaten Polonya’da güzel bir çevrede yaşadığım için, tatil yapmaya bir yerlere gitmemiz gerekmiyor. Ayrıca, rallilerde yarışmak, bana büyük zevk veriyor.?

Peugeot Ralli Akademi pilotu Craig Breen de tatile gitmek için çok meşgul! ?Hayatımda, çevremde veya evime yakın bir ralli izliyor olmadığım zaman yok gibi! Herhangi bir gün tatil yapmak yerine bir rallide olmak isterim?  

Skoda Auto Almanya?dan Sepp Wiegand da farklı değil; ?Ralliler arasında para kazanmak için benim iş ile ilgili yapmak gereken çok şey var. Serbest zaman için bir hafta sonu zamanım var ama tatil düşünmediğim zaman ben daha mutluyum. Dileğim, rallilere katılmak, benim tatile ihtiyacım yok! Rallilerle meşgul olmak istiyorum. Umarım gelecekte daha fazla test yapabilirim.?

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top