Sakarıılıca’da 21 kayıt!

140628-ayhan-germirli

Ayhan Germirli, Sakarıılıca’da eski pist Ragnotti’si ile yarışacak..

Pazar günü Sakarıılıca’da yapılacak olan sezonun dördüncü tırmanma yarışında beş farklı kategoride 21 isim yarışacak. Eskişehir Rallisi’nde kullanılan KYK etabının ters geçişi olan 7.3 km’lik tırmanma parkuru iki kez çıkılırken, temiz yüzeyi ile en iyi tırmanma parkuru olarak gösterilen Sakarıılıca’da sabah antrenmanlar da iki çıkış üzerinden gerçekleştirilecek.

Yarışta İzmirli yarışçılar arasında dayanışma göstergesi olarak Atlantis takımı adına kayıt yaptıran Ayhan Germirli, Clio Ragnotti’si ile yine en iyi zaman kupasına talip olduğunu söyledi. Atlantis Racing Team’in birinci pilotu Taner Şengezener’in geçtiğimiz hafta Atlantis Rallisi’nde darp edilmesi güncelliğini halen korurken, Loft Oil T-Max takımında ortak olduğu Taner’e destek vermek amacıyla Eskişehir’de Atlantis takımı adına yarışacağını belirten Germirli, Sakarı ılıca’dan da çifte kupa ile dönme konusunda iddialı konuştu.

Diğer taraftan, Sakarıılıca’da eski pist aracı 200 beygirlik Clio Ragnotti ile yarışacak olan Ayhan Germirli, bu sezon tırmanmalarda kullandığı luk oil brandingli clio Ragnotti’yi ise yeğeni Nizamettin Kaynak’a verdi. Germirli, Kaynak’ın pistte de Loft Oil adına yarışacağını belirtti.

Eskişehir’deki yarışta, Kategori 1’de Mehmet Yeğen, Engin Apaydın, Ali Can Topak, Çağlar Ünüvar, Sinan Özdil ve Melih Tarhan yarışırlarken, Kategori 2’de Egemen Çivicioğlu, Süheyl Polatoğlu, Dağhan Yavuz ve Rıdvan Dereli mücadele edecekler. Kategori 3’te Berna Şensoy, Cem Şit ve Taner Canbolat, Kategori 4’de İsa Karol ve Taner Şengezener, Kategori 5’de Ayhan Germirli, Kadir Murat Altıntaş, İsmet Toktaş ve Nizamettin Kaynak, Kategori 6’da ise Ümit Ülkü ve Kamil Karakaş kozlarını paylaşacaklar.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top